Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen igazságtalan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet,hogy akit szeretnél annak nem kellesz akit meg nem az meg fut utánad?

Figyelt kérdés

Randiztam pár pasival az elmúlt 1 évben,közben volt 2 srác akik nagyon tetszettek,többször is találkoztunk,mind2-vel nagyon jól ment minden,de végül nem lett semmi komoly egyikkel sem,pedig őket tudtam volna szeretni,de szépen lassan felszívodtak.(nem egyszerre találkozgattam velük)

Most van egy srác nekem egyáltalán nem az esetem barátként kedvelem,de ő meg nagyon akarna engem,hiába mondom neki,hogy én csak a barátja tudok lenni.Annyira rossz,hogy ez van,az egyik srác annyira tetszik még mindig,sokat gondolok rá,de mivel nem keres nyilvánvaló,hogy nem akar tőlem semmit.

2023. máj. 8. 19:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Az Élet nem igazságtalan, csak másként igazságos.
2023. máj. 8. 19:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már az ük ük ük ük ük ük ük nagyanyáink is vagy milliárdszor kitárgyalták.
2023. máj. 8. 19:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, utánam még soha nem futott senki.
2023. máj. 8. 19:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Isten tudja.
2023. máj. 8. 19:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd akad olyan, akivel kölcsönös lesz.
2023. máj. 8. 19:45
 6/14 anonim ***** válasza:
45%
Lehetne még igazsagtalanabb! Ne rinyalj!
2023. máj. 8. 20:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Mert mindenki jobbat akar, meg az hogy lehet hogy nincs túl sok önbecsülésed, és ha ő fut utánad, elgondolkodsz hogy normális e.
2023. máj. 8. 20:41
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Ti nök, addig válogattik, amìg elfut aza bizonyos idő
2023. máj. 8. 21:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Ezt azok is mondhatják, akik meg neked nem kellenek.

Hiába tesznek meg mindent, akkor is leszarod őket.

2023. máj. 8. 22:39
 10/14 anonim ***** válasza:
8 Miért pont a nők? A férfiak is válogatnak. Te meg ne hasonlítgassad magad férfiakhoz, ilyen alapon inkább hasonlítasz a nők közül a hülyébbekre, mint a normálisabb férfiakra.
2023. máj. 8. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!