Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazságtalan az hogy a legtöbb fiú 15-16 éves korától szeretne barátnőt meg szeretne szexelni, de csak kevéseknek jön össze ennyi idősen?
Vannak fiúk akik 15 évesen szinte minden nap szexelnek van akinek még csak 20 évesen jön össze vagy még akkor sem.
Én is szerettem volna már abban a korban de egy szimpatikus lány sem volt a környezetemben.
Az élet igazságtalan. De most komolyan, az szerintem nagyobb gond hogy pl. sok 15 éves világszerte ENNI nem tud mert nincs miből.
A kangörcsös kamaszok majd megtalálják a tenyerüket és kész.
jaj bele ne haljanak szegeny kanos 15 eves fiukak!!
en is szeretnek egy csinos erkelyes kis lakast budan meg egy munkat, amivel legalabb netto 600-at megkeresek, meg olyan testet, mint egy topmodelle.
ja es egy helyes, magas, izmos, intelligens es normalis pasit, aki szerelmes belem.
...
"Jobban érzed magad ha azt mondom hogy a nőket 40 után már temetik."
30 voltam, mikor képbe jött a kis 18 éves husika a férjemnél, hagyjuk is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!