Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem igazságtalan az hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazságtalan az hogy a legtöbb fiú 15-16 éves korától szeretne barátnőt meg szeretne szexelni, de csak kevéseknek jön össze ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Vannak fiúk akik 15 évesen szinte minden nap szexelnek van akinek még csak 20 évesen jön össze vagy még akkor sem.

Én is szerettem volna már abban a korban de egy szimpatikus lány sem volt a környezetemben.

2021. máj. 26. 14:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
#10: oké, akkor föltenném az obligát kérdést: szerinted Tina Turnernek mikor volt a fénykora? 20, 30 évesként, amikor erőszakolták és verték, és egy darab sz*rnak érezte magát, vagy a 40-es, 50-es, urambocsá 60-as éveiben, amikor boldog házasságban élt?
2021. máj. 26. 14:52
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
44 vagyok. 2 éve ismerkedtünk meg az élettársammal. Épp tegnap mondta - nyilván csak fotók alapján tud ítélni - hogy nekem pl jót tettek az évek. Amúgy szerintem is.
2021. máj. 26. 14:52
 13/26 anonim ***** válasza:
83%
11. Köszönöm a felvetést! A fénykort több értelemben is lehet érteni. Például külsőre való vonzóságra, vagy szakmai életben elért sikerekre, vagy az életeddel való megelégedettségre, boldogságra. Nem csak egy fajta módon lehet érteni a fénykort. A kérdés most a külsőre való vonzóságról szól, vagy esetleg a szexuális/szerelmi életben elérhető sikerekről mindenkinek saját magához képest és az életében adódó lehetőségeihez képest viszonyítva.
2021. máj. 26. 14:57
 14/26 anonim ***** válasza:
11%
Tina Turner azért nem jó példa szerintem mert a menedzsere vette el (vagy inkább ő a menedzsert, mivel van vagy 15 év difi köztük), aki krva sok pénzt keresett az amúgy agyon plasztikázott, felturbózott, de meg kell hagyni isteni kinézetű és hangú énekesnőből.
2021. máj. 26. 14:59
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazságtalan, hogy David Rockefeller 101 évesen halt meg, más meg, aki pozitív dolgokat tett az emberiségért, korán meghalt?

Nem igazságtalan, hogy Stephen Hawking élete nagy részét tolószékben, mozgáskorlátozottan élte, Joseph Mengele meg 90 évesen halt meg infarktusban Dél-Amerikában?

Az egész élet igazságtalan. A villamos sem a rossz embereket üti el, hanem, aki figyelmetlen.

2021. máj. 26. 15:31
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
6-os. A 18 éves kiscsaj hogy nézett ki?
2021. máj. 26. 17:40
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Meddig fogtok még itt sírni már van ilyenből kb 1 Millió ilyen kérdés.

Alapítsatok v mi klubbot.

Am meg ezek nem alapvetően járó dolgok sem a szex sem a nő.

2021. máj. 26. 17:45
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég sok fiú már 12 évesen is akar szexelni, meg akar egy jó nőt, aki erre hajlandó is, de azért elég viccesen nézne ki, ha a fullos popsifüles egy 12 éves, 35 kilós gyerek mellett csücsörít. Vagy te ezt igazságosnak éreznéd, miközben neked nincs senki?
2021. máj. 26. 18:03
 19/26 anonim ***** válasza:
35%

Megdöbbentően.

2021. máj. 26. 18:11
 20/26 anonim ***** válasza:
68%
ooo szörnyen igazságtalan :(
2021. máj. 26. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!