Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írnak rám apukák? 16 éves vagyok.
Azért édeske mert a te korosztályodból nagyon sok könnyűvérű lotyó van aki az apuka korú pasikkal dug. Nem tudom ez most mért trendi, nem kérdezd.
Ezek közül - akik már unják a negyvenes puncit odahaza - elég ha egynek összejön egy csitrivel, a többi máris vérszemet kap. Próba szerencse alapon irogatnak, lövöldöznek vaktában, előbb-utóbb valakit úgyis eltalál és meg lesz lőve.
Nagyon sajnálom ezt a korosztályt mert a többségük rendes, normális gondolkodású, és az ilyen lotyók miatt egy kalap alá vesznek titeket. 49/F
"azok a pasik is mondták, hogy szép vagyok"
mégis mit kéne mondaniuk? hogy ronda vagy?:D
egy kis szexért a csillagos eget is lehazudják.
Ez mindig is így ment, csak amikor én voltam tini, akkor nem a neten próbálkoztak.
Tuti ellenszere a dolognak, ha gyorsan rávilágítasz, hogy nem vagytok egy korosztaly.
"Csókolom, a Timi apukájának tetszik lenni?" Neten és élőben is azonnal leszereled. Innen már egyértelmű, hogy neked ő bácsi, nem férfi.
Akkor is hatásos, ha 30 körüli. "Jajj, bocsánat, ne tessék haragudni, csak idősebbnek gondoltam..."
Kész, itt vége is mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!