Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak vissza nekem a lányok?
Elsősorban lányok véleménye érdekelne, de ha normális tanácsot adó férfi ír, azt is meghallgatom aki nem azt mondja, hogy lúzer/ bal**** vagyok.
Elküldeném üzenetben az adatlapomat.
Nem tudom, hogy min kéne változtatni. Állítólag nagyon sokan ismerkednek facebookon, badoon, vagy tinderen.
Engem már úgy alapból 50% vissza sem igazol, de ha igen azoknak is a nagy része nem ír vissza már, ha ráköszönök és alig írnak mosolygós fejet.
Egy átlag normális nővel sem lehet ismerkedni, nincsenek nagy igényeim. Csak ne legyen 100 kiló, meg legyen értelmes valamennyire. De évek óta egyszerűen semmi...
Van normális munkám, rendes életet élek, 26 F
Lehet, hogy olyan sz..r fotókat töltöttél fel magadról, hogy inkább menekülnek előled a nők.
Mosolyogsz a képeken? Süt rólad az életvidámság? Igényesen vagy felöltözve?
Adatlapodra írtál valami érdekeset magadról?
Egyébként nem kötelező visszaírni. Én se írtam vissza olyannak, aki nem jött be külsőre.
Én egy közösségi oldalon (donna.hu) ismertem meg páromat, 5 éve együtt vagyunk.
Már nem azért de én pl nem szívesen írok vissza olyan férfinak akit nem ismerek... Vannak ilyen nők is.. Én pl inkább személyesen szeretek ismerkedni az. Így lett az általános iskolai osztálytársam a férjem :). Én a helyedbe megpróbálnék személyesen ismerkedni.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!