Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet,hogy akit szeretnél annak nem kellesz akit meg nem az meg fut utánad?
Randiztam pár pasival az elmúlt 1 évben,közben volt 2 srác akik nagyon tetszettek,többször is találkoztunk,mind2-vel nagyon jól ment minden,de végül nem lett semmi komoly egyikkel sem,pedig őket tudtam volna szeretni,de szépen lassan felszívodtak.(nem egyszerre találkozgattam velük)
Most van egy srác nekem egyáltalán nem az esetem barátként kedvelem,de ő meg nagyon akarna engem,hiába mondom neki,hogy én csak a barátja tudok lenni.Annyira rossz,hogy ez van,az egyik srác annyira tetszik még mindig,sokat gondolok rá,de mivel nem keres nyilvánvaló,hogy nem akar tőlem semmit.
Mit csináljon ha futoszalagon jönnek a szintén aluli férfiak.
Ha jellemileg jobbak lennének már ha nem is az elsőnél de a 3. Nal le lehetne állni a valogatassal!
Össze kéne gyűjteni sok pasi milyen ordenáré módon viselkedik beszél nőkkel akar neten idege nőkkel. Magukat járatják le.
Aztán pasiknak elkuldeni h mennyi baromságot irkqlnak himtarsaik.
Mert férfinek nem nevezném az olyanokat!
"mivel nem keres nyilvánvaló,hogy nem akar tőlem semmit."
Belegondoltál, hogy talán ő is éppen ezt gondolja rólad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!