Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem elmúlik valaha?
Nálam sajnos nem múlik el. Szeretem azt a nőt :(
24f
Szerintem a plátói és a be nem teljesedő szerelem szinonímák, nem?
Amúgy ha úgy van, ahogy írtátok, akkor a plátói szerelem beteg vagy gyerekes.
Mesefilmekben szokott az lenni, hogy ránézett valakire a herceg, és egyből beleszeretett, aztán még csak nem is beszéltek egymással, azt sem tudja kicsoda.
Aki a való életben így lesz szerelmes ott komoly gondok vannak. Fogalma sincs ki az illető, lehet, hogy összejönnének, és az 1. randi után menekülne, olyan gáz az illető.
Ahogy olvasom a definícióját, minden benne van amiként itt meghatároztuk. A viszonzatlanság, a be nem teljesülés, az, hogy nem is igazán ismeri szerelme tárgyát az ember...És voltaképp a lényeg, hogy lelki síkú mindössze, a testiség nincs meg benne.
Kérdező, ahogy már mondtam, szurkolok, hogy beteljesedjen.
Szia.Nekem 20 évig volt kizárólag csak a plátói szerelmem egy pasi,sosem tudta mit érzek iránta,de mégis összejöttünk 20 év után...
Nem én akartam,hanem Ő, mert Ő kezdeményezett mindent,Ő csókolt meg,Ő mászott rám, nem nekem kellett kezdeményezni, szóval a világ legboldogabb nője lettem!!!
Mert 20 évig csak is barátok voltunk,de idén januárban kiderült, hogy mindig is tetszettem neki én is, nekem Ő viszont anno szerelem volt első látásra, a "nagy Ő" a plátói szerelmem és mindent is
ki/átbeszéltünk az elmúlt 20 évről és most végre megérkeztem oda ahol mindig is lenni akartam...!
Meg kell próbálni, lehet te is majd révbe érsz vele! Veszítenivalód nincs!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!