Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Plátói szerelem elmúlik valaha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plátói szerelem elmúlik valaha?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre, hogy sokkal nehezebb ügy, mint egy szakítás.

okt. 30. 22:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálam sajnos nem múlik el. Szeretem azt a nőt :(

24f

nov. 2. 08:07
 22/28 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem a plátói és a be nem teljesedő szerelem szinonímák, nem?

Amúgy ha úgy van, ahogy írtátok, akkor a plátói szerelem beteg vagy gyerekes.

Mesefilmekben szokott az lenni, hogy ránézett valakire a herceg, és egyből beleszeretett, aztán még csak nem is beszéltek egymással, azt sem tudja kicsoda.

Aki a való életben így lesz szerelmes ott komoly gondok vannak. Fogalma sincs ki az illető, lehet, hogy összejönnének, és az 1. randi után menekülne, olyan gáz az illető.

nov. 2. 10:58
 23/28 A kérdező kommentje:
Nincsenek ábrándképeim. 14, 17, 20. jól láttok bizonyos dolgokat.
nov. 2. 12:40
 24/28 anonim ***** válasza:

Ahogy olvasom a definícióját, minden benne van amiként itt meghatároztuk. A viszonzatlanság, a be nem teljesülés, az, hogy nem is igazán ismeri szerelme tárgyát az ember...És voltaképp a lényeg, hogy lelki síkú mindössze, a testiség nincs meg benne.

[link]

Kérdező, ahogy már mondtam, szurkolok, hogy beteljesedjen.

nov. 2. 12:41
 25/28 anonim ***** válasza:
A leges leggyorsabban akkor ha jön helyette másik amelyik kölcsönös.
nov. 3. 06:31
 26/28 anonim ***** válasza:
Elmúlik idővel, csak ha nem jön senki a helyére, akkor lesz egy következő plátói szerelme az embernek. Azt már megtanultam, hogy mindig lesz jobb, aki valamelyest feledteti az előzőt. De ha ő sem akar semmit az embertől, akkor kezdődik elölről a folyamat. Én már több mint 10 éve ilyenekben vagyok, pedig nem szőke herceg volt egyik sem.
nov. 8. 09:41
 27/28 anonim válasza:
72%

Szia.Nekem 20 évig volt kizárólag csak a plátói szerelmem egy pasi,sosem tudta mit érzek iránta,de mégis összejöttünk 20 év után...

Nem én akartam,hanem Ő, mert Ő kezdeményezett mindent,Ő csókolt meg,Ő mászott rám, nem nekem kellett kezdeményezni, szóval a világ legboldogabb nője lettem!!!

Mert 20 évig csak is barátok voltunk,de idén januárban kiderült, hogy mindig is tetszettem neki én is, nekem Ő viszont anno szerelem volt első látásra, a "nagy Ő" a plátói szerelmem és mindent is

ki/átbeszéltünk az elmúlt 20 évről és most végre megérkeztem oda ahol mindig is lenni akartam...!

Meg kell próbálni, lehet te is majd révbe érsz vele! Veszítenivalód nincs!!!

dec. 3. 12:29
 28/28 anonim ***** válasza:
Majd elmúlik ez is
dec. 3. 12:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!