Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lany aki tetszik a munkahelyrol,de nagyon zarkozottnak tunik. Erdemes megprobalni a kezdemenyezest, ha allitolag van pasija?
Egy muszakban ,csak mas reszlegen dolgozik egy nagyon csendes,zarkozott, korombeli csaj aki jo ideje tetszik. Nem szokott senkivel se beszelni, szunetben is mindig egyedul ul le es a telefonjat nyomkodja.
Azt hallottam,hogy allitolag ilyenkor a pasijaval irogat, de ez nem 100%.
Felek kezdemenyezni, nem szeretek beégni, de mar egy par hete nagyon megtetszett,es "nyomja a gondolataimat"... :D
Te nagyon kész vagy kérdező...
1. azért mert máshova ül le valaki, az nem jelenti azt hogy minden veszve van, csak máshova ül.
2. az hogy hangosan köszön valaki, nem jelent semmi de semmi olyat, amibe bele kellene élned magad :D
3. Pasija van édesjóistenem, hagyd békén szerencsétlent.
Ja ezt a koszones dolgot csak azert emeltem ki annyira,mert az elso par honapban amikor jott, még csak nem is koszont,még ugy se ha rakoszontem,nem viszonozta.
Igen, ez hogy van parja, ez engem is visszavonulasra kesztet. Csak o senkivel se beszel a melohelyen, igy nem tudom hogy ha esetleg szakit a a pasijaval, hogy tudnek "drótot kapni" hogy akkor mar esetleg erdemes ujra beszelgeteseket kezdemenyezni vele.
legalábbis ezt gondolják azok a férfiak, akik szerint minden nő egy filléres k#rva.
az, a nő, amelyik szereti a barátját, férjét, az pont leszarja, hogy ki mit akar tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!