Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lany aki tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lany aki tetszik a munkahelyrol,de nagyon zarkozottnak tunik. Erdemes megprobalni a kezdemenyezest, ha allitolag van pasija?

Figyelt kérdés

Egy muszakban ,csak mas reszlegen dolgozik egy nagyon csendes,zarkozott, korombeli csaj aki jo ideje tetszik. Nem szokott senkivel se beszelni, szunetben is mindig egyedul ul le es a telefonjat nyomkodja.

Azt hallottam,hogy allitolag ilyenkor a pasijaval irogat, de ez nem 100%.

Felek kezdemenyezni, nem szeretek beégni, de mar egy par hete nagyon megtetszett,es "nyomja a gondolataimat"... :D

szept. 23. 04:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Abban nincs semmi ha megpróbálsz leülni hozzá és prónálsz beszélgetni vele. Maximum elkúld de egy próbát megér. Ne legyél Mcfly!
szept. 23. 06:00
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Túl egyértelmű a viselkedése. Nem kér senki közeledéséből. Más próbálkozott már nála amúgy? Fogadom, hogy lekoptatta.
szept. 23. 06:15
 3/15 anonim ***** válasza:
64%

Mit veszthetsz ha leállsz vele beszélgetni.

Első körben hívd meg egy kávéra.

szept. 23. 08:39
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Miért lenne égő, ha próbálkoznál? Max megmondja, hogy van párja. Nagy ügy. Honnan kellett volna tudnod? Tégy úgy, mintha nem tudnád. De ha ennyire bizonytalan vagy, finoman kérdezz rá, hogy van-e valakije.
szept. 23. 09:00
 5/15 A kérdező kommentje:

Ma megprobaltam,mondhatni kellemes csalodas volt. Jo fej volt,aranyos, csak volt egy fel momdata ami alapjan kkderult h van pasija (angolul hallgatja a filmet,szinkron es felirat nelkul, de a parja nem tud olyan jol...)ebbol szurom le. De meg lepodtem,hogy a szunet elott kerdeztem hogy nincs e kedvem mellem ulni, es igent momdott, igy tudtunk egy kb 10 percet beszelni :)

Annyi a bajom hogy nrkem szimpatikus es tovabbra is tetszik es szivesen folytatnam ezt holnap is,hogy egy par percet dumcsizunk,de nem akarok tolakodo lenni. Azt mondta hogy azert se beszel senkivel a szunetekben,mert nincs ugymond igenye ra. De azert fel mondatban kitert arra,hogy azert nem zavarom,nehogy felreertsem, de o magatol nem jonne oda hozzam 😆

szept. 24. 14:27
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Ajjaj, ezek a munkahelyi kapcsolatok... :) Így indult a feleségemmel is. Dettó ilyen volt: mindig egyedül, magányosan, zárkózottan ült, kvázi mindenki kerülte, mert olyan furcsa volt. De ő is került mindenkit. De nekem éppen ez tetszett meg benne, nem kedveltem sosem a túl harsány, társaság középpontja típusú lányokat. Ő olyan titokzatosnak, érdekesnek tűnt még is nekem valahogy. Én egyszer közeledtem hozzá, elkezdtünk beszélgetni, erre végtelenül kedves, jókedvű lett. Hetekig ismerkedtünk, aztán elhívtam erre-arra, majd hazavittem. Akkor vallotta be, hogy nagyon sajnálja, de van barátja, viszont elmesélte, hogy nem véletlenül ilyen kedvtelen, mert hetek óta azon rágódik, hogy hogyan tudna kilépni a nagyon rossz (bántalmazó) kapcsolatából. Végül elhagyta miattam (amúgy is elhagyta volna csakhamar), ~20 éve együtt vagyunk.

Szóval, remény mindig van, bár ha van valakije, én nem próbálkoznék, én nem tudtam annak idején, csak hetekkel később derült ki. Ha tudtam volna, valószínűleg én nem is próbálkoztam volna be, bár ettől függetlenül is lehet, hogy egymásra találtunk volna.

szept. 24. 14:58
 7/15 A kérdező kommentje:

Jol hangzik :)

En is azon toprengek, hogy erdemes e pl holnap is ugyanezt eljatszani,hogy szoba elegyedek vele, nehogy egy par alkalom utan visszás legyen, aztan "lekoptat" vagy legalabb is nem lesz vevo a meghivasra...

szept. 24. 16:04
 8/15 anonim ***** válasza:
5%
Megtetszett, hogy magányos... Csóri nő.
szept. 24. 16:12
 9/15 anonim ***** válasza:
52%
Nem volt bunkó, de mondta, hogy van párja. Szerintem hagyd. Vagy arra vársz, hogy bunkón közölje veled a dolgot?
okt. 12. 22:24
 10/15 A kérdező kommentje:

Ma kiprobaltam azt, hogy kimentem akor szunetre,amikor neki van, kivancsi voltam hogy tartja e a szavat

(Azt mondta,h ha egyedul ulok akkor nem fog azert odaulni hozzam,hogy beszelgessen)

Es micsoda meglepo modon tartotta a szavát 😅

Csak annyira beleeltem magam, hogy nincs mindem veszve,mert elotte nem sokkal olyan hangosan meg aranyosan koszont nekem, hogy még nem temettem a dolgot. De igy hogy kulon asztalhoz ult le, igy nagyjabol lefixalodott a dolog, es ez nekem rosszul esik....😭

okt. 14. 18:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!