Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelenül szerelmesek, milyen érzés, mikor hallgattok egy szerelmes számot, és a szerelmetekre gondoltok, és tudj.átok, hogy ő meg másvalakire gondol, miközben azt hallgatja?
Figyelt kérdés
szept. 18. 12:08
1/2 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy ő másra gondol?
Persze értelek. Milyen érzés, hát rossz! Titkon remélem, hogy a látszat csal, és ő is rám gondol.
2/2 anonim válasza:
Mardosó, nem is tudom leírni azt az érzést.
De az is kb hasonlóan kikészítő volt, amikor annyira meg akartam érinteni, hogy nagyon, bármi áron. Amikor ott van előtted.. Gyomorszorító, egyszerre szomorú és boldog vagy érzés.
Olyan szép volt amikor a nagy szerelmem suliban igaz csak 2 napot együtt töltöttünk. Nagyon boldog voltam, nagyon szerelmes. Mai napig maradandó emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!