Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen együtt vagyok,egy 40 éves férfival,hogy mondjam el itthon ?
Nagyon kiakadnátok szülők,hogyha a lányotok,összejönne egy 40 évessel?
Egyébként, a párom normális,gond nincs vele.
De,hogyan mondjam el a szüleimnek?
Párom még,nem volt,nekem ő az első.
Szülőként bár zavarna, hogy a gyerekem egy kb korombeli fickóval találja meg a közös hangot, nyilván nem szólnék bele. Főleg nem 24 évesen. Felnőtt nő, azzal van együtt, akivel akar. Nyilván tiltani már nem tudom, ha a párját nem fogadom el, akkor meg a lányomat is elveszítem, szóval ennyi. Majd eldől idővel, hogy mennyire illenek össze és mennyire nem, azért nem lenne példa nélkül való ez a különbség a világban.
Az persze felmerülne bennem, hogy mégis mit rontottam el, mit hiányol belőlem, belőlünk a férjemmel, hogy a mi korosztályunkat tartja kívánatosnak, hogy most az apai szeretetet pótolja-e vele vagy a szülői figyelemre vágyik, de ezt nem mondanám neki, ezt magamban (illetve hát, az apjával) próbálnám meg lerendezni.
Szüleim jól neveltek,szóval nem rontottak semmit.
Mindent megkaptam érzelmileg.
A korombeliek,nem tudnak udvarolni,nem tudatosan kerestem 40évest.
Egyenlőre nem szeretnék gyereket.
Persze,csak az a gond, hogy már pár ismerősöm látott vele,és azt nem szeretném,hogy a szüleim tudják meg utoljára.
17.es Nyilván szeretné,de nem erőlteti.
Elég,ha adok neki lágyan, az arcára egy puszit, és (működik odalent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!