Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen fiút tudtok szeretni, milyen fiúval tudtok hosszú távon együtt lenni?
Mivel jellemeznéd őket?
Én úgy érzem hogy engem nem tudnak szeretni a lányok. Kíváncsi vagyok milyennek kellett volna születnem hogy szeressenek.
Mindenki szerethető!!! 🙂
Magabiztos, szorgalmas, humoros, empatikus-belső tulajdonságok közül.
További tényezők: 175cm+, kocsi, lakás, stabil bevételi forrás, heti 4-5 sex
Szép arc, sportos alkat, legyen magas, értelmes és banjon velem jól
Ennyi
Az a baj, hogy eleve nincs önbizalmad, és egy ilyen kérdéssel még messzebb kerülsz a helyreállástól.
Nézd meg a válaszokat. Ezek alapján legyél motivációs tréner, személyi edző, gazdag, és magas. :D Aztán menj végig az utcán, és vedd észre, hogy milyen átlag alatti férfiaknak van barátnője.
A kiindulási pont rossz. Akár a semmire is lehet önbizalmad. Ha van stílusod, humorod, akkor már jó úton vagy. Nézd meg, hogy sok nő végül olyanba szeret bele, aki lehet hogy nem is volt az esete. És vannak totál előnytelen férfiak, akiknek annyira kellemes, és jó a kisugárzása, hogy a nő jól érzi magát mellette.
Ne a Tiktokot pörgesd, és a lehúzó motivációs tartalmakat. Ezt direkt a sok frusztrált nézőnek gyártják, akik így lenn is maradnak a gödörben. Lehet valakinek gazdagon is szar kisugárzása - de szegényen is. Ez belül dől el. Van akinek nincs pénze, és mégis szereti az életet, és boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!