Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Nektek tetszene,ha a fiú egy szép,általa írt verssel, vallaná be,hogy szeret, és szeretne veled együtt lenni?
Nagyon rossz ötlet. Egy kapcsolat legelején, amikor az alapokat fektetnétek le, az minden sallang és "extra" nélkül érdemes. Az se biztos, hogy viszonozza az érzelmeidet és ha így vallod be a sajátjaidat, az mindkettőtöknek kellemetlen.
A versírásnak csak akkor van értelme, ha már együtt vagytok és tudjátok hogyan érez a másik. A barátom több verset írt már hozzám, mindegyik nagyon boldoggá tett, de ekkor már együtt voltunk.
26/N
Ha még felszínes a kapcsolatunk, akkor nekem nem tetszene, de ha mondjuk barátok vagyunk vagy jól ismerjük egymást, és így vallaná be, hogy többet érez, akkor akár jól is elsülhet. De a legjobb, ha már párkapcsolatban vagyunk és úgy ír verset.
De csak akkor, ha van benne erre hajlam, nem csak azért csinálja, mert szerinte "ez kell a nőknek". Tudom, hogy ilyenkor magát a gesztust kell nézni és nem a verssel szemben kritikusnak lenni, de akkor is kínos, ha egy személytelen klisékkel és kínrímekkel teli versről van szó.
verset írni nehéz, nagy tehetség kell hozzá.
amikor hétköznapi emberek azt mondják, verset írnak, mindig megmosolygom őket.
annak valójában semmi köze az irodalmi teljesítményhez, és ezek sosem "rendes" versek, hanem gyenge kontármunkák...
szerintem túl anakronisztikus és felesleges verzifikálni az érzéseidet, mert kínos lehet a "vers" sutasága a másik félnek...
világos mondatokban, minden fokozó jelző és szentimentális nyelvi fordulat nélkül egyszerűen elmondod vagy leírod, mit érzel iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!