Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy egy nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ati09 kérdése:

Miért van az hogy egy nő, akinek van párja, nem rakja ki sehova hogy kapcsolatban van, nincs egy közös képük, se sztori a párjával, mintha nem is létezne?

Figyelt kérdés

A közösségi oldalait böngészve olyan mintha szingli lenne

Használják a közösségi médiát de sehol semmi nyoma hogy foglalt lenne

Manapság egyre több helyen látom ezt

szept. 13. 18:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
13%
Ha nekem lenne valakim én büszkén tennék ki vele képeket hogy ide nézzetek ő a barátnőm meg itt voltunk - ott voltunk. Akik meg ugymond „titkolják” azokat sose értettem.
szept. 14. 08:52
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

"Büszkén tennék ki vele képeket, hogy ide nézzetek ő a barátnőm" - hát én pont erre gondolom azt, hogy abszolút a másik fél döntése kellene, hogy legyen. Az, hogy szeretem a párom, nem jelent hozzájárulást, hogy az ő közösségi oldalán szeretném villogtatni magam. Pláne nem az ő ismerőseinek (nyilván nem csak közös ismerőseink vannak) és pláne nem "mutogatásdiból".

De én ezt szigorúan betartom családtagok fényképével kapcsolatban is.

Titkolózás? Fel sem merülne bennem, hogy valaki kutatja a bejegyzéseimet és abból próbálna rájönni, hogy kapcsolatban vagyok-e, hiszen a bejegyzéseimet eleve idegenek nem láthatják, de pont az ilyen vájkálós emberek miatt sem tennék fel szerelmes képeket.

Az viszont valós, hogy attól, hogy te nem látod, közeli ismerősök még láthatják (vagy lehet benne vagy a "kivéve: XY" kategóriában).

Ja, és a kérdés nem arra vonatkozik, hogy posztolsz-e saját magadról, hanem, hogy más fényképét kiteszed-e.

szept. 14. 09:58
 23/33 anonim ***** válasza:
87%
Tizenéve vagyok férjnél. Igaz, van Facebookja mindkettőnknek, de max évente 1x járunk fel. 1 kép van fent mindkettőnkről, a kutyánkkal. Nem osztunk meg semmit, üres az üzenőfalunk. Ettől még főzünk, megyünk nyaralni, kirándulni és van életünk. Csak senkinek semmi köze hozzá.
szept. 14. 10:17
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sincs kint közös képünk,mondjuk magamról is évente 2x posztolok,azokon is inkább háttal állok a hegyekben és csodálom a tájat. :D
szept. 14. 10:46
 25/33 anonim ***** válasza:
84%
Van férjem, 2 gyerekünk, de soha nem pakoltam róluk képeket sehova. Az én fb-om is olyan, mintha szingli lennék.
szept. 14. 11:38
 26/33 anonim ***** válasza:
62%

21. Férfi esetében ez egész más. Egy férfinak büszkeség, ha van nője.

Nőknél a minőség a lényeg, nem a mennyiség. Mire egy nő megtalálja élete párját, akivel családot alapít, addigra lehet, hogy lesz már vagy 10-20 exe. Minek posztoljon mindegyikkel közös fotót, nem kell azt mindenkinek megtudnia, hogy ő is megkúrt, meg ő is, meg ő is, meg ő is,.meg ő is.

Ha egy férfi csinálja ezt, az senkit se érdekel, arra mindenki csak vállat von. Esetleg elismerően nyugtázzák, hogy ejha, milyen jó neki, hogy ilyen könnyen tud újabb és újabb nőket felszedni.

szept. 14. 11:51
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak azzal posztolnék közös fotót, akivel családot alapítok. Azt is csak akkor, ha őt nem zavarja.
szept. 14. 11:53
 28/33 anonim ***** válasza:
89%

Amit egyesek úgy érzékelnek, hogy "szégyelli", "titkolja", az szerintem valójában csak egy alapvető tisztelet a párom felé. Ahogy a testével is ő rendelkezhet, a fényképét sem fogom a közösségi profilomon futtatni.

21-es válasz is nagyon igaz. Pasik esetében sokszor érzem úgy, hogy a feltöltött közös szelfi nem is annyira a párjuk szeretetéről szól, hanem inkább egy amolyan "na ugye, milyen jó pasi vagyok" üzenet a külvilágnak.

szept. 14. 12:03
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont ilyen ember vagyok, senkinek semmi köze a magánéletemhez !

Ilyen egyszerű. Jó, hogy azt nem akarják tudni idegen emberek, hogy AZT mikor csináltuk legutóbb.

szept. 14. 18:13
 30/33 anonim ***** válasza:
66%

"Ha meg valaki " semmit soha nem osztok meg" típus akkor minek van közösségi oldala egyáltalán? Az ilyen oldalak erre valók. Nem ördögtől való használni őket."

Igazad van. És nem ördögtől való a láthatóság szabályozás funkciót használni sem. Mindenki azt lát, amit az illető akar. Idegeneknek meg minek is bármit látni az éltéből? Majd ha bekerül valaki pl. a közeli barátok csoportba, akkor többet fog látni, mint az ismeretlen kémkedő és elméleteket gyártó senkik.

szept. 14. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!