Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek? Kit választan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Kit választanátok? "Ex" és az új srác sztori.

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha hosszú.

1 éve megtetszett nekem egy srác, akivel végül nem lett semmi, mással kezdett el kavarni.

Bővebben itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. .

Sok nyűglődés után lemondtam róla, elfelejtettem, továbbléptem.

Bejött nemrég a képbe egy új srác, most kezdünk ismerkedni, nagyon vonzódom hozzá és valószínűleg ő is hozzám, viszont tudom, hogy vele lassan fognak csak alakulni a dolgok, félénk típus.

Mostanában a fent említett srác újra keres, a közelemben van, köszön, szemezget flörtöl velem, érezhető az érdeklődése. Nem tudom mit csináljak. Ez iránt a srác iránt (nevezzük x-nek) még mindig érzek valamit és attól félek, hogyha egyre többet látom és beszélünk, előtörnek bennem a régi érzések újra. Már pedig itt van az új srác, akihez nagyon vonzódom és képes lennék beleszeretni, de attól tartok, hogy vele nem fog összejönni a dolog, hiába reménykedem. Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Kérlek, mondjátok el a véleményetek! Köszönöm szépen annak, aki ír.

2014. márc. 17. 19:47
 1/3 kolosszus22 ***** válasza:
Azt válaszd akivel most ismerkedsz, a másik ugyanúgy hülyére vehet mint előtte.
2014. márc. 17. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Az elsőt semmiképp nem választanám. Mit csinált egy évig?

A másodiknak adj egy esélyt aztán ha nem jön össze, majd lesz 3-ik.

Az elsőnek mondd meg, hogy fogjon madarat a réten. Ne akkor vegyen elő, ha nincs jobb.

2014. márc. 17. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Soha exet! Mindig a next-et :) DE tényleg!
2014. márc. 18. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!