Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tud segiteni? Mert regisztrálás, gépcsere, véletlen kilépés miatt megszakadt a barátnőmmel a kapcsolat.
10 honappal ezelőtti üzenetét most találtam meg a gépemen, kérte hogy válaszoljak, de az én 5 üzenetemet azóta nem látja. Nehéz időszakon van túl, valószínű, hogy fernét elvesztette.
Ha valaki ráismerne, szoljon neki, hogy nézzen az üzeneteimre. Szerette esténként olvasni a csikis sztorikat, huncút történeteimet!
Itt ennyi értetlen, észtosztó ember van? Gondoljátok, ha bármilyen elérhetőséget ( cím, telefon, email, messenger, viber) tudnék, már nem kerestem volna fel? Csak a gyik- on cseteltünk még!
Okodabb, hasznos és jóindulatú tanácsokat elfogadok.
Valaki nyugtasson meg, hogy tényleg azt olvastam el ami ide van írva?
Szóval 10 hónapja beszéltél valakivel itt (és azóta nem) és a barátnődnek tartod?!!! és nem is tudod kb, hogy kicsoda??
Ez tényleg megtörténik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!