Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy nő, akinek van párja, nem rakja ki sehova hogy kapcsolatban van, nincs egy közös képük, se sztori a párjával, mintha nem is létezne?
A közösségi oldalait böngészve olyan mintha szingli lenne
Használják a közösségi médiát de sehol semmi nyoma hogy foglalt lenne
Manapság egyre több helyen látom ezt
Mert pl nős pasival van viszonya, /vagy szégyelli a pasit, szimplán nem akarja felvállalni mások előtt a kapcsolatot.
Ismerek ilyen nőt. Konkrétan diplomás családból származik, elég pénzesek, és tudja hogy a családja sose fogadná el a párját aki csak érettségizett és egy boltban dolgozik eladóként.
Facebookon egyedülállóként szerepel, sok mindent megoszt rajta, de egy közös képük sincs, a pasi nem találkozhat a családjával. 3 éve vannak együtt , de nem értem a pasi mit vár egy ilyen viszonytól. Ismerem, mondta hogy tudja hogy időpocsékolás, már sokszor szakított volna, mert tudja hogy sose fog hozzámenni a csaj, se gyereket vállalni, de nem megy neki egyelőre, azt mondja túlságosan szereti. Érteni nem értem mit eszik rajta, de nem is az én dolgom. Ő tudja hány évet ér meg neki egy semerre se haladó kapcsolat. Azt mondja ha jönne neki más akivel lehetne tervezni, akkor dobná. De a magány már sok volt neki. ( Előtte évekig nem volt senkije, valószínű ezért is ragaszkodik ennyire)
#14 azért ez elég extrém példa :D
Jól érzem, hogy Te vagy a pasi felesége? Részvétem.
Ettől még azért engedtessék meg mindenkinek, hogy ne a facebookon élje a szerelmi életét.
15. Nem. A férjem baráti körébe tartoznak, ezért én is ismerem a párt akikről írtam. Ennyi.
Azért többnyire olyanok nem vállalják fel a kapcsolatukat facebookon akik a való èletben sem.
Bírom az ilyen " nem élem a magánéletem a facebookon" dumákat, sokaktól hallottam már akik vagy szeretők voltak, vagy más okból szégyellték a kapcsolatukat. Nem a fenti az egyetlen ilyen amit láttam életemben, baráti, rokoni, munkatársi környezetben.
Érdekes mód ahogy találtak normális kapcsolatot ezek az emberek, egyből nem volt semmi gondjuk azzal hogy alkalmanként megosszanak közös képeket, élményeket, vagy szimplán csak azt hogy kapcsolatban élnek.
Ha meg valaki " semmit soha nem osztok meg" típus akkor minek van közösségi oldala egyáltalán? Az ilyen oldalak erre valók. Nem ördögtől való használni őket.
Én pl nem élek rajta napi szinten, ha onta 1 bejegyzésem ha van ( több témában is), vagy annyi sem. Mégsem szégyellem felvállalni pl a házasságom, vagy néha azt hogy hol jártam/jártunk. Én pl Alapból szeretek fotózni. Miért ne oszthatná meg bárki amit akar anélkül hogy önjelölt megmondóemberek kritizálnák?
Attól még nem a külvilágnak él az ember ha néha feltesz ezt azt és arra használja az oldalt amire készült.:)
Attól még nem lesz senki több másoknál, ha leszólja ezeket.
Egyrészt osztom #13 vêlemênyét.
Másrészt ên pl 25 éve vagyok házas, ês ennek max néhány régi kép a tanúja a közösségi oldalakon. A férjem egyáltalán nem szeret kirakni magáról képet, ês ezt én tiszteletben tartom. Így aztán a látszat az, hogy egyedül utazgatok, ês max a barátaimmal vannak programjaim. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!