Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, az első párkapcsolatotokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, az első párkapcsolatotoknál hogyan&mikor hittétek el hogy fontosak vagytok a férfinek?

Figyelt kérdés
szept. 12. 18:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

*Amikor 14 evesen vmi osztalytarsamba voltam még plátoi szerelmes az azert nem fogott meg mert oda se jött nem is beszélt velem, semmi nem is volt köztünk, felnotten mondta is hogy akkor még azt se tudta mi az hogy lány.

A velem egykoru osztálytarsak 14 évesen még ott tartottak hogy kiröhögték a csajokat hogy fu melle nő

Ez a 16 éves meg tapaszralt érett is volt már.(intezetis fiú amúgy.)egymast patyolgattuk biztattuk segitettuk ebben a "mostoha" világban.(a szuleim amolyan gyerekverők is meg stb.)

Ilyenek voltak az első kapcsolataim.

Utána is olyat"vonzottam be", akiknek pont a csendes kell aki csak áll es nem szerepel.

szept. 15. 17:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmi tipusu volt az első párom akitol lefagytam. Csak a páromnak olyan volt a szeme mintha állandoan ki lenne húzva fekete ceruzával alul, es a szemöldöke majdnem összeért olyan sűrű.

Es nagyon szerény aranyos kedves es nem bírja a "harsány" rámenős nőket egyáltalán.

[link]

szept. 15. 17:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Én úgy érzem, engem nem lehet szeretni. Nem merem kimutatni az érzéseimet, mert félek, hogy megijed a férfi, pedig nagyon bújós vagyok. A szexben viszont sok dolgot nem teszek meg, szóval berendezkedtem szóló életre.
szept. 15. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Beteg voltam, és foglalkozott velem, ápolt. Szóval nemcsak akkor voltam jó, amikor sunshine és happiness van. Előtte is ez volt az érzésem, de ekkor lettem benne biztos.
szept. 16. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!