Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, az első párkapcsolatotokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, az első párkapcsolatotoknál hogyan&mikor hittétek el hogy fontosak vagytok a férfinek?

Figyelt kérdés
szept. 12. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy hogyan?

Nincs konkret idopont vagy ido, egyszeruen megbiztam benne. Mondjuk kar volt :D

szept. 12. 19:03
 2/14 anonim ***** válasza:
1 év után
szept. 12. 19:12
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem hittem el soha.
szept. 12. 19:13
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Soha...soha, semmikor, egyetlen férfinal sem voltam az első...addig voltak csak velem, mig már nem volt rám szükség... :( Én az a fajta nő vagyok, akit nem lehet szerelemmel szeretni, csak szeretettel. És termeszetesen, minden szakitasnál: Nem veled van a baj, hat ki ne akarna téged? Egy ilyen házias, kedves nő, hamar talál maga mellé férfit" reggelig sorolhatnám! Csakhogy a férfiaknak, nem az ilyen nők az elsők! A magamfajtában, nincs semmi izgalom, unalmas... a problémás, kattos nők.... na azok 1 honap után menyasszonyok olykor...
szept. 12. 21:03
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem hittem el , nem is lepett meg hogy lelépett...

A férjemmel kapcsolatban akkor amikor megkérte a kezem fél év kapcsolat után. ☺️

szept. 13. 01:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Megsértődött ha nem akartam vele nézni a meccset :D
szept. 13. 07:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Sajnos semmikor, ezért is szakítottam.
szept. 13. 10:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Igazából egy nézésből, érintésből meg tudom állapítani. Adott különleges ajándékot is.
szept. 13. 12:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Pontosan nem tudom, de éreztem mert bebizonyította.
szept. 15. 16:18
 10/14 anonim ***** válasza:
50%

Elso nap elvitt sétálni bemutatta a lakhelyét haverjait barátait bemutatkozott, ezen kivul kedves figyelmes törődékeny volt mindig, ugy vigyázott rám mint vmi hímes tojásra.

En 14 voltam, ő 16 mikor osszejöttünk, (2 évet jártunj aztán elköltöztek a szuleivel abbol nagy dráma volt hogy elakarnak minket szakitani egymástol stb)es ugy hivott el randira hogy a bnőimmel(akik nyomultak rá)üzent hogy Velem akar találkozni.

Ezeket megelőzve ugy találkoztunk legelőször, hogy utkozben bnőim leálltak ezzel a pasival beszélgetni, flörtölni miegyebek. Én hátra maradtam (nem álltam központban)es csak kb tátott szájjal bámultam csak őt, hogy ilyen helyes különleges pasit én még életemben nem láttam. Le voltam fagyva és megnémultam és csak álltam csendben.

Nos ennek a pasinak meg soha nem azok a csajok az esetei akik kaparnak vetítenek r.bisek, hanem pont én aki ott hátult állt csak csendben.

Egyik csaj se érdekelte csak kizárólag én.

Igy aztán a sok" gráciábol" engem hivitt randira csak, első naptol fogta a kezem, egyutt jártunk, es amolyan igazi szerelmes kéklagúnás tiszta igazi kapcsolatunk volt. A szülők tiltották csak abbol meg romeos es juliás lett. 2 ev titokban aztan ongyilkossagi kiserlet minden volt már:(

Én eleve nem is felteteleztem róla rosszat soha.

szept. 15. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!