Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak Ti örülnétek szülinapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak Ti örülnétek szülinapi köszöntésnek az extől?

Figyelt kérdés

Ajàndékkal tortával és kedvenc itallal ha megjelenne a nő?

Persze tudom, ez a szakítás milyenségétől is függ…

Valamint azt tudva, hogy nincs jelenleg pàrja természeten ha van nem mennék…

Vagy bármi más ötlet, tanács érdekelne

szept. 10. 11:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én semmilyen váratlan vendégnek nem örülük. Na jó, max. 1-2, de az exek még véletlenül sincsenek benne.
szept. 10. 21:38
 22/24 A kérdező kommentje:

20 Ha nálad ez a komoly szakítás, és soha nem volt ettől komolyabb indok akkor szerencsés vagy.

21 Van ilyen aki senkinek nem örül, nem vagyunk egyformák.

Ha szólok előre akkor pont a lényege veszik el a dolognak…

szept. 11. 03:59
 23/24 anonim ***** válasza:

"Már volt egy olyan kapcsolatom ( élettársi kapcsolat) ahol azon múlt a dolgok alakulása , hogy én túl büszke voltam utána menni , lépèst tenni…. De ez hosszú történet

Nem szeretném ha ezen múlna…."

"Hosszú sztori, voltak veszekedések pl nem tartott elég felnőttesnek igazából nem komoly dolog,"

Ő mondta, hogy gyerekes vagy magyarán, majd nem tett feléd lépéseket, mert ezt gondolja, nem viccből mondta. Én a helyedben nem mennék helybe a pofonért. Minek akarsz olyannal lenni, aki ezt gondolja rólad? Ha ezeket után keresgeted, még igazolod is a dolog helyességét is, amit mondott.

Ha felnőttnek tartod magad, akkor viseld a szakítást emelt fővel, ne az ex után ácsingózz.

"Fura, hogy mindenki olyan elutasító ezzel kapcsolatban,"

A kommentelők többsége az, mert fel mérik, hogy mivel jàr a szakítás. Nem azzal, hogy gyengébb pillanataikba vissza járkálnak az exhez köszöngetni, mert "hiányzik". Foglald el magad. Minden szavamat szeretettel írtam.

szept. 11. 14:09
 24/24 A kérdező kommentje:

23 Én ezzel tennék egy lépést, de ha ő nem fogadja úgy akkor a nemleges vàlaszt is elfogadom.

Lehet én futottam bele ennyiszer abba,hogy utólag derült ki minden másképp alakult volna ha az ember a szíve után megy…

szept. 11. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!