Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Névnap vagy szülinap alkalmából felköszöntitek azt a személyt akivel voltál szerelmi kapcsolatba, de vége lett?
Figyelt kérdés
Még ha facebook-ról letiltott is küldesz egy sms-t vagy bármi.2021. ápr. 26. 13:49
1/9 anonim válasza:
Ha letiltott mindenhol, akkor nem. Gondolom nem véletlenül vagytok tiltva, felesleges keresni minden úton-módon
2/9 anonim válasza:
Nem. Ha letiltott, akkor meg pláne nem zaklatnám, elég alja dolog lenne.
3/9 anonim válasza:
Van egy exem vele minden évben irunk egymásnak névnapra. Soha semmi mást csak ennyit. 28 éve mar.
4/9 anonim válasza:
Nem zaklatok olyat, aki letiltott. Exekkel meg én nem beszélek, okkal.
5/9 anonim válasza:
Ha nem maradtunk jo viszonyban,
egy erzelmi zsarolo, zaklato gesztus lenne reszemrol, olcso urugy.
Mindenkinek van szuletesnapja, ez ures formasagkent se jo.
7/9 anonim válasza:
Én sem vagyok vagyok letiltva, így írok neki, addig amíg ő is viszonozza, megköszöni.
Amint ő nem írna, az nekem egyértelmű lenne, hogy nekem se kell.
8/9 anonim válasza:
Nem. Akivel vége lett, azzal semmilyen kapcsolatot nem tartok fönn...
9/9 anonim válasza:
Ha letiltott, akkor még véletlenül se kiszintsd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!