Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz a "vége"?
6 évvel ezelőtt megismertem egy srácot, akkor en voltam 17 ő pedig 20. Rengeteget beszélgettünk, de sajnos nagyon messze laktunk egymástól. Mindent IS tudtunk egymásról, videochateltünk stb. Aztan csak ugy szimplán abba maradt minden, neki is lett párja illetve nekem is. Most pedig úgy hozta az élet, hogy újra bekerült az életembe. Én elköltöztem a jelenlegi párom miatt abba a városba, ahol ő is lakik, de viszont én akkoriban ezt még nemtudtam, vagyis eszemben sem volt, hogy ő itt lakik, bár már évek óta nem beszéltünk miért is lett volna eszembe. Egy héttel ezelőtt újra bejelölt... és kezdődött minden előröl csak már felnőttek vagyunk. Azt tudni kell, hogy a jelenlegi párkapcsolatom már zátonyra futott, igazából már csak szinte lakótársak vagyunk. A masik sráccal pedig egyre inkább mélyül a kapcsolatom, de nemtudom mi lesz belőle. A sors kezének érzem az egészet.
Teljes mértékben az esetem. Imádom a kék szemeit, a mosolyát mindent ami ő.
Nagyon jókat tudunk beszélni, hajnalokig fent vagyunk egymás miatt...amikor tudunk írunk egymásnak munkában is, ismeri minden gondolatomat és én is az övéit..és most arra jutottunk hogy szombaton feljön hozzám lesz ami lesz alapon. Azt mondja érez irántam valamit... és a jelek is azt mutatják, nyílván tudom, hogy benne van a pakliban, hogy csak megdugni akar. Iszonyatosan vágyom a társaságára.De még face to face nem találkoztunk.
Neki már nincs párja, nekem "van". És még egy probléma van...5 centivel alacsonyabb nálam...Fogalmam sincs mit tegyek...milesz ha elkezdek érezni iránta valamit...és ő irántam nem..
Szerintetek lehet ebből valami? vagy túl szép, hogy igaz legyen?
23/L 26/F
Biztos, hogy nincs párja?
A magasságkülönbség elenyésző.
Zárd le a jelenlegi kapcsolatod.
Nem lesz kényelmetlen, ha találkoztok a mostani pároddal? Elköltöztök?
Biztos, hogy nincs!
Különfogok menni tőle, amikor az anyagiak megengedik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!