Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veled olyan, hogy miután vége lett az első szerelemnek, azt hitted, ennyi volt, sose leszel már igazán szerelmes, de aztán mégis jött valaki, akibe annyira bele tudtál szeretni, mintha az első lenne?

Figyelt kérdés
Tudom, sokaknak nem lenne már olyan, mintha az első lenne. De van itt olyan, aki érzett már így?

2021. márc. 27. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Aztán kiderült hogy van hapsija és mivel úri ember vagyok nem hajtók rá foglalt nőkre.
2021. márc. 27. 00:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen. De mégis szerelmes lettem.

Es folyamat folytatom az ilyen köröket hogy en szeretem, ő meg nem engem, idig oráig velem van ugyan, de aztan elhagy. Aztan megint azt hiszem más már nem lesz aki felulirja. De mégis ujra szerelmes leszek, es igy tovább.

Nem is tudom hanyadiknál tartok.

2021. márc. 27. 02:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Szerintem a legtöbb ember amikor véget ér az első szerelem akkor úgy érzi nem lesz több szerelem. De persze, hogy lesz.

Ha nem is annyira elvakult, de lesz.

2021. márc. 27. 03:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Millióan ezt hiszik nap mint nap...

itt is napi 5-0 kérdés erről szól, jajj életem szerelme elhagyott...soha nem fog már így szeretni senkit...

2021. márc. 27. 07:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Első párkapcsolatom után azt hittem, mást nem tudnék szeretni, nem tudnám megszokni, alkalmazkodni, és nem is volt kedvem egy idegennel teljesen elölről kezdeni mindent.

2 és fél évvel utána megismertem egy másik srácot, igaz, eleinte tőle sem akartam semmit, csak beszélgettünk a neten, de ő nagyon akart találkozni, és nagyon nehezen de belementem végül. Lassan egy éve együtt vagyunk, sokkal nagyobb az összhang és a szeretet köztünk, mint az előzővel. Ég és föld a két srác, és nagyon örülök, hogy így alakultak a dolgok.

2021. márc. 27. 07:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. márc. 27. 08:46
 7/7 anonim ***** válasza:
En is ezt hittem, de most vegul sokkal jobb
2021. márc. 27. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!