Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok, és egy 37 éves nővel tartok viszonyt. Még nem mondtam neki, de kezdek belé szerelmesedni, és nem tudom mi lesz ennek a vége?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék egy 37 éves nővel élni, ez csak szexpartner kapcsolatnak indult, de úgy érzem hogy hihetetlen módon, főleg BENNE létrejött valami erősebb és igazság szerint bennem is.. nem tudom mit csináljak. szerintetek?? egyébként gyönyörű nő ápolt, egyetemet végzett, és kár hogy sokkal idősebb nálam.. úgy érzem ezt be kell fejezni de nehéz lesz mert imádom mindenét.. :(2013. szept. 28. 21:23
1/8 anonim válasza:
a nap elején még 34 volt a nő.... :D
2/8 anonim válasza:
Ugyan ebben a cipőben, ugyan ilyen idősen. Úgy vagyok vele, hogy majd az idő eldönti mi lesz.
3/8 anonim válasza:
Első, az az én kérdésem volt:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__48..
4/8 laci911 válasza:
Èn is lennèk most a helyedbe .
6/8 A kérdező kommentje:
nem vicces ez :( eléggé kivagyok már egy ideje készülve emiatt.. a tanulás sem megy úgy ahogy kellene.. most is be vagyok pialva.. jól gondolja meg mindenki az ilyen szexpartner kapcsolatokat mert kisülhet más is belőle .. :/
2013. szept. 28. 21:47
7/8 anonim válasza:
az én szexpartner kapcsolatom is lassan kisiklik, én már totál belezúgtam a pasasba :(
8/8 anonim válasza:
Jézusom! A szexpartnerségből aztán semmi sem sülhet ki jól! Elment az eszetek (már bocsánat)! Annak sosincs jó vége, ha fiatal a másik fél, ha nem. Egyszerűen nem tudom, h lehet ilyenbe bele menni?! Főleg ha bele szerettek a másik félbe... hát nem igaz. Abból csak az jön ki jól, akit szeretnek és nem az aki szeret! Basszus gyerekek! Mindenki fejezze be az ilyen kapcsolatát de nagyon gyorsan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!