Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak Ti örülnétek szülinapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak Ti örülnétek szülinapi köszöntésnek az extől?

Figyelt kérdés

Ajàndékkal tortával és kedvenc itallal ha megjelenne a nő?

Persze tudom, ez a szakítás milyenségétől is függ…

Valamint azt tudva, hogy nincs jelenleg pàrja természeten ha van nem mennék…

Vagy bármi más ötlet, tanács érdekelne

szept. 10. 11:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
nem
szept. 10. 12:43
 12/24 anonim ***** válasza:
Szopás is lesz?
szept. 10. 12:44
 13/24 A kérdező kommentje:

Az üzenetet személytelennek semmilyennek tartom, annak is írok szülinapra közösségi oldalon aki mamám szomszédja volt pár évig….

Igen, én szeretnék vele kibékülni jó viszonyban maradtunk nem haragban…

Már volt egy olyan kapcsolatom ( élettársi kapcsolat) ahol azon múlt a dolgok alakulása , hogy én túl büszke voltam utána menni , lépèst tenni…. De ez hosszú történet

Nem szeretném ha ezen múlna….

Persze ha nem lát szívesen, és azt is elfogadom.

szept. 10. 14:11
 14/24 anonim ***** válasza:
Engedd el
szept. 10. 15:26
 15/24 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok?
szept. 10. 16:54
 16/24 A kérdező kommentje:
15 Hosszú sztori, voltak veszekedések pl nem tartott elég felnőttesnek igazából nem komoly dolog, nem megcsalás vagy hazudozás/ másik átverése.
szept. 10. 17:21
 17/24 anonim ***** válasza:

Váratlanul semmiképpen ne menj. Igen kínos helyzeteket szülhet.

Lehet, épp lakást felújít, elkapta a heveny hasmenés, a családjával ünnepel, alkalmi csaj van nála, haverok vannak nála... a lista hosszan folytatható.

szept. 10. 17:44
 18/24 A kérdező kommentje:
17 A meglepetésnek ez a lényege … ha előre tudja akkor nem lenne olyan. Szülőkkel él egyébként.
szept. 10. 20:53
 19/24 A kérdező kommentje:
Fura, hogy mindenki olyan elutasító ezzel kapcsolatban, fordított esetben én örülnék… nem csak amiatt mert nekem ő hiànyzik, hanem annak is ha valaki más felköszönt , örülnék neki.
szept. 10. 20:54
 20/24 anonim ***** válasza:
72%
16: Nekem elég komolynak tűnik, ha odáig fajult, hogy nem tudtok együtt lenni és szakítás lett a vége.
szept. 10. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!