Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi van ha meguntam a barátnőmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha meguntam a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Oké, elsőre ez biztos furcsa lesz.

Mindig úgy voltam vele, hogy csak olyannal jövök össze, aki tényleg az igazi. Vele viszont az egész életemet terveztem leélni. Most ezt úgy kell elképzelni, hogy addig inkább nem is jövök össze senkivel és inkább maradok egyedül, míg el nem jön az a bizonyos valaki.

Ez azért van, mert egyrészt ragaszkodó típus vagyok, így én részemről nem tudnék elengedni senkit sem akit egyszer így közel engedtem és megszerettem, illetve még megcsalni is képtelen lennék. Másrészt én is csak olyannal jövök össze, akiben biztos vagyok, hogy ő is így van vele.

Minden a terv szerint is alakult. Megismertem egy lányt, éreztem rajta, összejöttünk és azóta is együtt vagyunk. És alapjáraton minden tök jó is. Soha nem veszekedtünk, minden ment gördülékenyen, talán túlságosan is.

Viszont valami hirtelen átkattant bennem és most nem is tudom hirtelen mit érzek. Igazából munka kivételével nagyrészt együtt vagyunk vagy családdal, néha külön barátokkal találkozunk, stb. És azt vettem észre magamon, hogy már valahogy nehezemre esik azt a felhőtlen kedvességet sugározni felé, sokszor nem őszintén jön (mert nem akarom megbántani), viszont számomra nagyon fárasztó.

Mindig is szerettem egyedül lenni, de tudtam azt, hogy barátnőt is szeretnék - ráadásul egy életre terveim szerint, később pedig gyereket. Most pedig azt érzem, hogy hiányzik az, mikor csak magamnak voltam és nem kellett mással foglalkozni.

Emiatt pedig próbáltam azt sugározni, hogy ő amúgy pont az esetem, az a lány akit kerestem, örüljek már neki. És örülök is, alapvetően boldog vagyok és izgalmakra sem vágyom, csak nyugira.

És az az igazság, hogy mindig voltak időszakok, mikor bizonyos típusú lányok keltették fel az érdeklődésemet, ez pedig körforgás szerűen folyamatosan változott. És ő alapjáraton a típusom, de egyszerűen most ütött be, hogy meguntam, az érdeklődésemet sem tudja felkelteni igazán. Azzal viszont tisztában vagyok és írtam is, hogy ez egy körforgás és újra be tud indulni.

Arról nincs szó egyáltalán, hogy megcsalnám vagy elhagynám egy másik lányért, mert egyrészt nem vagyok ilyen, senkivel nem tudnám ezt megcsinálni. Másrészt helyén van az eszem és tudom mennyit ér ez a lány, hogy ő is odavan értem. Én is ugyanúgy szeretem őt és ugyanúgy vele tervezem végig, ez nem kérdés! Csak egyszerűen most mégis meguntam, ez van, nincs rá jobb szó.

Mindent megteszek viszont, hogy boldog legyen és ebből ne érezzen semmit. Csak saját magamban ez egy gyötrődés, amivel nem tudok mit tenni. Hiába boldogság minden, nehéz ezt megélni és leginkább kedvtelen vagyok emiatt.

Az önérzetem a rendjén van, nem fogok emiatt összeroskadni sem, de most érzek ilyet először. Veletek is volt már ilyen? Meddig tart ez, illetve hogyan lehetne javítani a helyzeten?

szept. 9. 17:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

Ha már most sok neked egy kapcsolat, akkor milyen alapon lenne ebből gyerekvállalás?

Szerintem neked alaposan át kellene gondolni, hogy milyen életet szeretnél, és az egyáltalán kivitelezhető-e.

Most úgy néz ki, hogy kellene egy fix csaj, aki akkor van ott amikor kell, de aztán mindenki menjen a dolgára. Nem tudom ez így mennyire reális.

szept. 9. 19:04
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

Velem volt ilyen tobbszor is a mostani barátommal. Viszont en egyszer sem szakítottam vele emiatt es most megint nagyon felhőtlen vele lennem, ujra odáig vagyok érte.

Szerintem ezaz egesz csak egy dontes. Marmint, ha valaha is szeretted a parod es alpvetoen nincs semmi bajod vele aztan jon egy idoszak amikor ugy erzed ah ez sok, vagy uncsi vagy most hagyjon beken nem feltetlen jelenti azt, hogy ki kell lepned a kapcsolatbol.

Elegge sokat celzol valami tipusu lanyra aki tetszik neked. Most kepbe jott valaki vagy mi ez a tipus? A baratnod nem az es inkbb valtalanal? Milyen tipus aki tetszik?

szept. 9. 19:14
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
Te nem vagy szerelmes,az tuti!!!!Ez ilyen van valakim nekem is.
szept. 9. 20:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Az a bajod,hogy körforgás van nálad és épo unod, nem indít be. Biztos érzi Ő is rólad ezt. Ha igazán jó minden szavak nelkül is érzi. Biztos nem is terhel semmivel.

Nálam is hasonló szituáció van. Látom, hogy teher vagyok a másiknak. Nekem is az épp. Szeretem ezért csak gyerekként bánok vele. Nem tartok szükségét, hogy felnőtt kapcsolatként bánjon velünk. Rossz. Azonban már terhessé válik az is amikor többet akar, mert érzem, hogy nem csak erőltetettment tőle és inkább egyedül mennék tovább mert kín így. Neki legalábbis az. Nekem meg már tök mindegy mert annyi megalázás ért az élet során, hogy már bármit elviselek. A lényeg abban van amit te magad akarsz kérdező. Magadnak számítasz. Légy egyedül ha neked az kell! A társasmagánytól nincs rosszabb a világon.

szept. 9. 20:30
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Nem szeretnék egyesével mindre reagálni, voltak félreértések is köztük. De így összességében megválaszolnám a lényeget.

- 4 éve vagyunk együtt.

- Egyáltalán nem szeretném lecserélni, nem akarom elhagyni. Ugyanúgy szeretem, mint eddig.

- Részéről semmi nem változott, olyan, mint mindig. Emiatt nem szeretném megbántani és próbálok én is úgy viselkedni. De ugyanúgy szeretem ettől függetlenül. Én emiatt nem szeretnék szétmenni, meg semmi, csak nem tudom egy ilyet hogyan fogadna ha elmondanám. Félek túl nagy feneket kerítene neki, pedig nincs benne semmi olyan.

- Nagyon terv szerűnek vettétek. Nem is feltétlen arról van szó, hogy terv, hanem egyszerűen én ragaszkodó típus vagyok mindenféle téren. Emiatt részemről bármeddig ki tud tartani egy kapcsolat. A másik pedig, hogy eltelik 4 év. Hiába tapasztalat, én ilyen téren tisztában vagyok mindennel, nincs szükségem efféle tapasztalatra, illetve nem szeretném csak úgy kidobni kukába. Gyerek téren pedig lassan abban a korban vagyok, mikor úgy érzem, hogy ideje lesz pár éven belül azért, hogy elég időt tudjak vele tölteni. És ha vége lenne ebből a szempontból elfecsérelt időnek érezném, bármennyire is jó volt és tudom szarul hangzik.

- Mindent egybevéve egyébként minden jó, szeretem én is őt, továbbra is vele látom a közös jövőnket, csak ez az "unalom" dolog kapott el engem. Előtte pedig ilyet még nem éreztem, ezért furcsa.

- És igen, sokat vagyunk együtt, lényegében szinte mindig. Leginkább azt érzem felüdülésnek mélyen belül, ha a családommal vagyok vagy egyedül. De vele is jól érzem magam, hiszen minden jó és szeretem is, csak most ez van.

- Azzal pedig tisztában vagyok, hogy a rózsaszín köd elmúlik, stb. Egy idő után már nálunk is a szerelem szeretetté alakult. Tehát nem győzöm hangsúlyozni, tényleg szeretem én is őt!

#12 Amit írt, én is ezt gondolom és a kérdésben is írtam. Hogy minden időszakos, tudom, hogy majd újra be fog indulni bennem, csak most lappang egy időre.

- Az pedig nem lényeg, hogy bennem mi van. Elég tudatos is vagyok és tudom kezelni az érzelmeimet is egyaránt. Emiatt nem fogok én sem beroskadni, ő pedig még csak nem is érzékeli, mert mindent ugyanúgy megteszek a boldogsága érdekében. És mindettől függetlenül minden rendben és boldog vagyok, minden a helyén, minden úgy alakul ahogy szerettem volna. Szerencsére minden megvan, nem is vágyom semmire. Nem akarok kalandozni, semmi izgalmasat sem szeretnék, mégis most úgy érzem, mintha csak tengődnék és csak telik az idő.

szept. 9. 21:56
 16/18 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem az is egy megoldás, hogy elmondod a barátnődnek, hogy egy kicsivel több énidőre van szükséged. Vagy ha még tanultok, fiatalok vagytok akkor lehet érdemes elmenni egy tanulmányútra, önkénteskedni, utazni. A távolság is tehet jót egy kapcsolatnak, hogy hiányzik-e egyáltalán a másik.
szept. 9. 22:01
 17/18 anonim ***** válasza:
49%
4 év után, fiatalon, azért bőven lehet még szerelem a szerelem. Nem 20 éves házasok vagytok:D
szept. 9. 22:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán ilyet mindenki érez. Amikor kicsit bizonytalan magában. Kicsit elzárja a csapot belül ami kicsit túl csordúltnak érez hirteelen, mert megilyedt önmagától. Ezt lehet együtt is csinálni. Nem zavarva egymást. Ezért van az az mondàs, higy adj teret a másiknak. A magadba mélyedés időszaka van. A csajszi hagyja. Ne parázz! Majd mindenre rájössz amikor ott az ideje
szept. 9. 22:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!