Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jönnétek újra össze az exetekkel?
Az első exemmel újrakezdtük, amikor két év után elhagyott és fél év után visszajött.De már közel sem volt a régi, a bizalom nem volt meg, sőt vérszemet kapott és pofátlan lett. Ismét két éve és megint jött neki valaki,akkor megmondtam nincs vissza. Mégis próbálkozott volna.
Még két exem volt, egyik is akarta volna újra, a másik pedig csak puhatolózott. Mivel ők szakítottak, így szó sem lehetett új esélyről, ráadásul a szakítás módja is nagyon rossz volt.
Tehát nálam ezért nincs senkinek sem vissza, újra. Sem társ, sem barát, sem haver senki nem kap még egy esélyt.
Ami a lényeg, én sem kértem soha és nem is fogok senkitől !
F
Minden szakításnál van egy alapprobléma ami miatt szakított az adott pár. Ha ez a probléma olyan jellegű hogy lehet rajta változtatni (akár mindkét félnek tenni kell érte) akkor van értelme újrakezdeni a kapcsolatot.
Ha ez a probléma megmaradt akkor újra és újra elő fog jönni, és újra szakítás lesz a történet vége, még akkor is ha egyébként nem haraggal váltak el a felek.
Ha a másik fél alapszemélyiségét "kellene" megváltoztatni ahhoz hogy minden klappoljon az nem igazán szokott sikerülni, hiszen az emberek csak apróbb hétköznapi dolgokban képesek változni, igazodni a másikhoz, de az alapszemélyiség gyerekkorból hozott, nem lehet megváltoztatni.
Szóval akkor jönnék újra össze vele ha a tetteiben is látszik hogy tudott és akart is változtatni azokon a dolgokon amik nekem rosszul estek. De ezek nem olyan dolgok amik az alapszemélyiségét érintenék, csak hozzáállás és figyelmesség kérdése az egész.
Pl. ha már kiderült hogy egyezik az értékrendünk, mindketten rendszerető, precíz emberek vagyunk, jól tudunk együttműködni pl. még a munkában is, senki nem húz le anyagilag senkit stb, stb..... akkor miért kell rettegni az összeköltözéstől (több év után is)?
Vannak önsorsrontó emberek akik mindig azt hiszik hogy a másik a "rossz", mindig keresnek egy újat hátha majd minden jobb lesz. Az ilyenek a huszadik partner után sem veszik észre hogy nem feltétlen a másikkal van a baj, csak ők nem képesek jól választani, vagy nem akarják látni a fától az erdőt. Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy az első téves választás mellett le kell ragadni egy életre, de FOMO-ban szenvedni sem jó.
Semmilyen körülmények között.
Azt gondolom, hogy ha két ember eljut a szakításig, akkor lennie kellett egy áthidalhatatlan problémának. Egy bizonyos kor fölött senki alaptermészete nem változik meg, pláne nem gyökeresen. Gyanítom, hogy a probléma, ami korábban felbukkant, idővel ismét megjelenne.
Nem igazán tudnám ezt elképzelni.
Max dugás vonalon. Mivel ismer, mindent tud rólam, én tanítottam be mindenre, ezért ezen a vonalon amit el tudna érni, hogy párszor keményen megdugnám.
De párkapcsolatra ő is tudná, hogy esélytelen.
Az előzö exeimmel soha. Tudom azt írtad ne írjam ezt. :)
De biztos lehetséges olyan helyzet, ha két ember önhibáján kívül nem tudja folytatni a párkapcsolatot. Egy példa az egyik külföldön kap egy jó lehetöséget, a másik pedig nem akar kimenni. Pl egy ilyen esetben el tudom képzelni a folytatást. De ha valakivel tönkre ment a kapcsolat, megcsalt, elhagyott egy másik személyért ezekben az esetekben nem kezdeném újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!