Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy az exetekkel?
Ha szenvedni akarsz, szenvedj. Nem szabhatja meg neked senki, hogy mit tegyél. A te időd.
Hogy mikorra végzed el a leckét tőled függ. Van aki soha nem tanulja meg.
Aki nem szeretsz arra hgy vágysz szexuálisan? Oké, hogy jó vele a szex, de akkor is?
Ha mindig visszatáncolod magad hozzá, sosem fogod magad túltenni rajta, ennek max csak akkor lesz vége, ha a másik talál egy komoly kapcsolatot, ha viszont ez a személy pasi, akkor az még rosszabb, mert nem fogja megszakítani veled a kapcsolatot, és maradsz szeretői szerepben.
Ha így akarsz élni, legyen, azért a pár perc orgazmusért megéri neked a lelki szenvedés?
Azért csinálja mert biológiai és pszichés alapon (tudat alatt is jön) kell(ene) a kielégülés minden embernek.
Vegyük már tudomásul, hogy a nőknek is kell. A kérdező pont ezt teszi. Csak fogja fel, hogy ez az egész csak erre jó.
Nézzetek körül, mért rohangál ennyi idegbeteg ember az utcán ? Mert kielégületlenek otthon, de változtatni sokuk nem mer, nem tud, stb stb.
A másik gondolatom, olvastam, hogy igy használják őt meg úgy. Naaa hagyjuk már ezt, a kihasznál kit dumát. Mindkettőnek egyformán jó és kész, akkor meg nincs kihasználás, neeem ?
Egy biztos, jó szexualitás nélkül mindenki egy idő után idegroncs lesz, csak nem vesszük észre ezt, hanem ráfogjuk minden másra a saját hülyeségünket, stressz meg hasonlókat ideológizálunk. Megnyugtató minőségű és mennyiségű szexet kell teremteni az embernek az életében és akkor nyugi van.
Igen,elég rossz érzés.Még egy találkozást még egy találkozást,csak egy utolsót.
Aztán egy idő után az egyik fél besokal.Aki mindig én voltam.Határozottság kell hozzá,csak így megy.
Köszi a válaszokat mindenkinek. 🙂
Utolsó! Szeretnék egy normális kapcsolatot, de valahogy az nem akar még rám találni . Olyannal meg nem leszek , aki csak van.
Most abban a fázisban vagyok , hogy másképp gondolkozom . Teljesen felesleges ezen agyalnom ! Inkább csak le kell szarni , az a legszarabb érzés neki talán. 🙂 De nem zárok ki semmit sem. Lesz ahogy lesz , alakul ahogy alakul az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!