Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő múlva mondtátok ki, hogy szeretlek? Mennyi idő után voltatok biztosak a párotok szerelmébe, hogy valódi, nem csak fellángolás?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt és eddig ő nagyon szerelmes volt és ez a nagyon szerelem taszított engem, hogy nem voltam benne biztos, hogy ő tényleg engem szeret vagy csak a szerelme szerelmes és, hogy ez a nagy fellángolás nem ég e ki hamar. Én nagyon óvatos vagyok, sokáig tart még kialakul bennem a szerelem kötődés érzése, mert saját példámon tapasztaltam, hogy sokszor 2-3 hónap után simán kiábrándultam valakiből, akit az elején ilyen nagy hévvel imádtam. Ti hogy vagytok ezzel? Mennyi idő után mondtátok ki? Mikor hittétek el, hogy a szó mögött valódi tartalom van?
23/l 25/f
2019. ápr. 9. 18:07
1/7 anonim válasza:
Szerintem az a fontos, hogy hasonló karakterűek legyetekés hasonló legyen a szeretetnyelvetek is, ugyanakkor sokat kell beszélni az érzéseitekről is.
2/7 anonim válasza:
Én akkor mondtam amikor úgy éreztem, hogy szeretem a másikat, általában mondta ő is, de minden alkalommal kiderült, hogy nála nem volt mögöttes valódi tartalom.
3/7 anonim válasza:
Eleinte bizalom és ragaszkodás 2-3 hónap alatt, ha megvan az összhang és minden jól megy. Szerelem nagyon sokára alakul ki nálam, ahhoz sok idő kell. Aki túl hamar kimondja hogy szerelmes, az általában humbukol.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt érzem mint, amit a 3 as irt. Még nem mondta ki, de csk mert érzi rajtam, meg mondom is neki, h ez nem verseny nem sietünk sehova. Én tudom, h tudnám szeretni, csak emiatt kétalkedek benne.
2019. ápr. 9. 18:35
5/7 anonim válasza:
2nap után ráadásul nőként.... egyszerűen tudtuk mindketten hogy az eg is egymásnak teremtett minket. Ő óvatosabb volt mert félt, de teljesen odavolt hogy igy történt, aztán persze ő is mondta....5 éve lassan, ugyanúgy imadjuk egymást.
6/7 anonim válasza:
Kövezzetek meg nyugodtan, de nekem barátom 1 nap után mondta ki, hogy szeret ☺️ igaz azt a napot egyetemi rendezvény miatt majdnem teljesen együtt töltöttük (kb 20 órát a 24-ból), ott ismertem meg ☺️ ennek már több, mint egy éve, és azóta is nagy a szerelem ☺️ pasiként szerintem még nehezebb volt kimondania, ők nehezebben fejezik ki szerintem az érzelmeiket általában ☺️
7/7 anonim válasza:
1-2 hónap után, én mondtam ki, a reakció: hát, asszem én is. xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!