Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy ez szerelem vagy csak fellangolas?
Van egy fiú baratom aki irant mostanaban tobbet kezdtem el erezni mint eddig, viszont ez nem olyan mint amikor nagyon szerelmes voltam.
Lehet nem is a srac a lenyeg hanem csak szeretnem ha valaki vegre szeretne?
Vele nem is tudnam elkepzelni a parkapcsolatot..de sokat gondolok ra, es mar teljesen ossze vagyok zavarodva, orulnek,ha elmulna a dolog.
A fellángolás az elég gyorsan jön és gyorsan el is múlik, a szerelem az van, hogy lassabban alakul ki, de sokkal tartósabb ideig fennáll, még akkor is, ha nem viszonozzák. A fellángolásnál a fizikai vonzalom nagyon erős, elsősorban a másik testére vágysz, szexelni akarsz vele. A szerelem esetén is megvan az erős testi vágy, de az csak egy pillér a sok közül, elsősorban lelkileg kötődsz hozzá, a személyisége érdekel, tudni akarsz róla mindent és folyton rá gondolsz.
Kérdés, hogy a srác hogy áll hozzád, ő mit érez? Mióta ismeritek egymást?
Hat most hogy igy mondod..a testi resze erdekel jobban inkabb mert nagyon erosen vonzodom hozza,tehat ha osszehasonlitanam a volt nagy szerelmemmel akkor teljesen mas erzes mind a ketto.
Remelem is hogy csak egy "fantazia" vagy ilyesmi,mert o nem nez ugy ram,csak baratkent.
Amugy lassan 5eve ismerjuk egymast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!