Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, két párkapcsolatotok között mennyi volt a leghosszabb idő, míg szinglik voltatok?
Figyelt kérdés
2019. márc. 14. 09:56
1/8 anonim válasza:
Nem volt olyan, hogy kettő között. Még mindig az első párommal vagyok együtt.
2/8 anonim válasza:
Ha a laza kapcsolatokat is vesszük, akkor semennyi. Ha nem, akkor kb. fél év + 1 év.
3/8 anonim válasza:
3 évnél tartok. Még soha nem volt ilyen hosszú idő.
4/8 anonim válasza:
2016. januárjában szakítottunk, vagyis már több mint 3 éve és ez a leghosszabb.
De azóta voltam kb több mint 10 csajjal alkalmiban, vagy szexkapcsolatban. Csak nem esek szerelembe.
5/8 anonim válasza:
Nekem szándékosan nem kell kapcsolat, csak dugó pajtik vannak, és sokkal jobban érzem így magam
6/8 anonim válasza:
Eleve 23 évesen vesztettem el a szüzességem, egyszer volt egy másfélhetes kapcsolatom, azt inkább nem számítom. 3 évig együtt voltunk 23 éves koromtól, majd szakítottunk, de még mindig együtt élünk másfél éve. Ez így elég szar, de talán idén már szét tudunk költözni, és végre csajozhatok.
28F
7/8 anonim válasza:
Nem volt sosem kapcsolatom még az életben. 37. éve vagyok egyedül.
8/8 anonim válasza:
20 év és most pont 20 éves vagyok :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!