Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elkotelezodes erosebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkotelezodes erosebb a szerelemnel?

Figyelt kérdés

Mondok peldakat

Pl ha te szerelmes vagy de a masik nincs egeszen a kapcsolatba inkabb lemondassz a szerelemrol es szakitassz?

Vagy

Ha parkapcsolatba szerelmes vagy masba akkor is inkabb a csaladod valasztod akikhez elkotelezodtel mint azt alibe szerelmes lettel?

szept. 3. 09:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Első esetben ha tudom, hogy nem szeret akkor nem maradok vele. Második esetben nálam olyan nem létezik, hogy másba szeressek vele hiszen szeretem a párom és a háta mögött nem ismerkedem mással.
szept. 3. 09:19
 2/12 anonim ***** válasza:
51%

Szerelem vak, olyankor az emberek nem mindig döntenek reálisan és képesek bármit hátra hagyni.

Elköteleződésnél pontosan tudod mi a helyzet és azért döntesz úgy ahogy. Azaz ha már elköteleződtél barátnődhöz minden ismert tény tudatában, akkor tudod hogyan viselkedik a családod, nem változtat a helyzeten (másképp nem köteleződtél volna el).

szept. 3. 09:22
 3/12 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem a szerelem nem vak.

A fellangolas, a kezdeti izgalom az, ami lehet van.

Nekem a szerelem sokka melyebb, es hogy lenne mely egy olyan erzes, kapcsolat, ahol a masikban csak abba vagyok szerelmes, amit bele kepzelek, hsizen az elejen meg nem is ismerjuk egymast ?

De ha a masik nem szeret engem szerelemmel, akkor nem maradok vele, nyilvan.

Ha parkapcsolatban vagyok, akkor nem tudok masba szerelmes lenni a paromon kivul. De ha igy alakulna, megvizsgalnam, hogy mi az, ami hianyzik a kapcsoaltbol, amiert ugy erzek, szuksegem van a harmadik felre.

szept. 3. 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

Az elsőnek kérdésednek nincs értelme, miért maradna valaki azzal aki őt nem szereti kölcsönösen? Ha ebbe valaki belemegy, garantáltan nem fogja magát jólérezni, és egy idő után beleőrül.

A második kérdésed, meg függ a körülményektől. Ha a család támogató, és elfogadó, nincs szükség ilyenre. Ha nem ilyen, nem akarják elfogadni, kezelni ezt az egész helyzetet, akkor én döntenék így, hogy elhagyom őket. Miért? Mert ha igazán szeret a családom, elfogadja a választásom. (Nyilván nem a szélsőséges kétes elmeállapotú emberre gondolok) Annak semmi értelme, hogy állandóan vitát generáljon, mert azzal csak továbbszakad a családi kötelék. Ha nincs a családban, annyi hogy hozzám normálisan álljon, akkor igen.

szept. 3. 10:01
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor az elkotelezodes erosebb mint a szerelem. Sok kapcsolatba gondolom ezert van az h van szerwto de megsem válnak
szept. 3. 10:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen egyénfüggő.

Az első opció sem olyan egyértelmű mint azt sokan írják.

A szerelem márpedig van és sok szerelmes embernek fel sem tűnik, hogy a párja valóban marhára nem szerelmes belé.

Nem egy, nem két példát láttam már erre.

A második esetben rengeteg tényezőt kell szemügyre venni.

Hány éves az illető? Van gyereke? Házas? Hitel is van?

Ezek erős visszatartó erők, de még így is lépnek ki kapcsolatból rengetegen.

Akik szerint nem lehet szerelembe esni a párod/feleséged/férjed mellett az még nem élt eleget erre csak ennyit tudok mondani.

Van egy sajnálatos képessége az embernek, ha a szerelem elmúlik ( a szerelem alatt itt értem az 1-2 évig tartó lilaködös időszakot amikor elveszi az eszedet a másik)

márpedig elmúlik, akkor a következő alkalommal sem kérdezi meg, hogy te az eszeddel mit akarsz....jön Józska a melóból, Mónika az osztályfőnöki óráról és borul minden.

Egyéni preferencia kérdése ilyenkor kit mit csinál.

35/N

szept. 3. 10:38
 7/12 anonim ***** válasza:

Javítás:

A szerelem márpedig VAK és sok szerelmes embernek fel sem tűnik, hogy a párja valóban marhára nem szerelmes belé.

szept. 3. 10:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Csak az utóbbi fordulhat velem elő...és hát nevezhetjük így is, ahogy te.
szept. 3. 11:51
 9/12 Senior Séf ***** válasza:
A szerelem erősségétől függ. Létezik olyan szerelem, hogy gondolhatsz, amit akarsz, csinálhatsz, amit akarsz, akkor is az lesz, amit ő "mond".
szept. 4. 14:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Az elköteleződés nem erősebb a szerelemnél. A szerelem tud erősebb lenni, viszont az ember a legerősebb. Hoz egy döntést, és kiáll mellette.
szept. 8. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!