Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 23 éves fiú már tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 23 éves fiú már tényleg készen állhat az elkotelezodesre?

Figyelt kérdés
Lehetséges lehet az, hogy egy ilyen korban levő srac már meg tud állapodni élete végéig, ha nagyon szerelmes és a korához képest érett?
2020. dec. 15. 01:22
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
34 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

A férjem 21 éves volt, mikor összeházasodtunk.

Családra, gyerekekre vágyott, ez volt a jövőképe

és ez is maradt.

Ez a 70-es években még nem volt ritka.

Ma már egy 21 éves inkább fiú, mint kész férfi.

Ma már elég későn érők a fiúk, de az is közre játszik,

hogy megváltoztak a szokások. Anno még a legtöbb ifjú házas

valamelyik szülőnél lakott, jöttek a gyerekek, s vártak

akár 10 évig is, mire kaptak tanácsi (ma önkormányzat)

lakást. Albérletbe gyerekekkel nem fogadtak be,

mert a törvények szerint gyerekkel nem lehetett kitenni

az albérlőt.

Ma már ez nemigen jellemző.

A fiatalok, ha együtt akarnak élni, könnyebben

jutnak albérlethez. Viszont egy 21 éves férfi egzisztenciálisan

általában még nincs kész, ezért ez nehéz ügy.

2020. dec. 15. 01:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell próbálni,sosem tudod igazán mi fog történni ha meg sem próbálod azt a dolgot.

Ha szereted te is akkor bízol benne és bele mész a kapcsolatba de gyerekkel még legalább 3 évet várnék,ki kell tudni ismerni.

2020. dec. 15. 02:27
 3/11 anonim ***** válasza:
18%
Nem. Nagyon gyerekek még. Ezért is ismerkedek a 28-30as korosztalyban, neked is inkább ezt javaslom.
2020. dec. 15. 06:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A feleségemet 19 évesen ismertem meg. Igazából én már 14 éves korom óta kitűztem célként, hogy életem párját akarom megtalálni. Tinédzser koromban furcsa is volt, hogy már csak én vagyok szűz, de így 10 évvel később meg pont az a fura, hogy csak én élek stabil párkapcsolatban a volt osztálytársaim közül.

27/F

2020. dec. 15. 06:59
 5/11 Noren1989 ***** válasza:
100%
Embere vàlogatja, csak mondom.
2020. dec. 15. 07:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy lett nevelve is, akkor igen. Manapság azért is olyan gyerek még a legtöbb huszonéves is, mert a szüleik hagyták, úgy nevelték őket. De ennek nem kell kötelezően így lennie.
2020. dec. 15. 08:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám 18 évesen ment férjhez, apukám akkor volt 22, azóta is házasok és boldogok.

Én 21 évesen vettem el a párom, 5 éve vagyunk házasok (ő 20 volt), nem is tudnám elképzelni hogy ne legyen része az életemnek. Hogy ne legyen mellettem mikor felébredek.

Hogyne, lehetséges a kérdésre válaszolva.

2020. dec. 15. 10:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyat, aki 50 évesen sem tud pár hónapnál tovább elköteleződni, meg olyat is, aki 18 éves kora óta van együtt a szerelmével és már 40 múlt mindkettő.

A mostani huszasok között is egyik barátnőmet 6 év után jegyezte el a párja, másik 21 évesen házasodott a 26 éves párjával, (ennek már 4 éve) harmadik barátnőmnek 4 éves kapcsolata van, nekem 5. Ezek még úgy sem derülnek ki, hogy élethosszig fognak-e tartani, a szándék viszont megvan.

2020. dec. 15. 10:09
 9/11 anonim ***** válasza:
van, aki készen áll, igen.
2020. dec. 15. 10:15
 10/11 anonim ***** válasza:
15%
Most vagy fiatal dugj amennyi nővel csak tudsz aztán ha kiszórakoztad magad talán már könnyebb megállapodni
2020. dec. 15. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!