Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből maradtam ki ha nem volt még barátnőm 23 éves koromig?
A próbálkozós-bénázós tiniszerelemből. Az egyik legszebb dolog az életben.
Max. már csak te lehetsz a béna fél, a csaj (sokkal) tapasztaltabb lesz, az meg milyen már...
Sok értelemben a legszebb évekből. Tizenévesen szétrobbansz szinte, akkor vagy talán életedben a legkanosabb, akkor van legmagasabb a tesztoszteronszinted a kamaszodás miatt.
Ha csak 16-20 évesen van egy helyes barátnőd, akkor vele több ezerszer szexelhettél volna már. Tizenévesen még valamivel gondtalanabb is az élet, mint felnőttként, kicsit jobban lehet csak úgy "lenni bele a világba", élvezni egymást, a szexet.
Bepótolni nem lehet, de simán találhatsz olyat akit ez nem zavar, bár azért ne ez legyen az első dolog amit megosztasz magadról a bemutatkozás után.
Amit viszont mindenképp tanácsolnék, hogy próbáld meg ezt a dolgot elengedni. Ne cseszd el a saját hangulatod azzal, hogy kimaradtál e bármiből, vagy sem. Azzal törődj hogy ami most van, abból kihozd a legtöbbet.
"A tegnap már történelem, a holnap rejtelem, de a ma ajándék. Becsüld a jelent." -Oogway mester, Kung Fu panda.
A világon semmiből. Megspóroltál egy pár csalódást es egy halom pénzt.
Ha kifogsz egy rin gy ót akkor egy évre simán taccsra tesz.
Nekem sem volt 21 éves koromig és akkor mi van? Utána kamatostól behoztam mindent :)
Tanács: ne az legyen már a legfontosabb tulajdonságod hogy "még szűz vagyok és nem volt barátnőm" mert ez picsogásnak tűnik az meg nem szexi egyetlen nő szemében sem.
A legszebb és legfontosabb évekből kimaradtál.
Fiatalon vagy a legfickósabb, ilyenkor kívánod a legjobban a szexet. Ilyenkor még várni sem kell nagyon két menet között, simán át bírsz szexelni egy éjszakát is. Mert fiatal vagy, kanos, energikus, tele szexuális energiával.
Fiatalon a legfontosabbak a tapasztalatok. Szerinted hogyan fogod érezni majd magad, amikor mondjuk 24 évesen erotikus helyzetbe kerülsz egy lánnyal? Akinek előtted volt már mondjuk 6 pasija. Olyanok, akikre a fentiek voltak igazak. Te meg tiszta ideg leszel, fel sem áll majd rendesen, tele leszel gátlással és tudod, hogy a teljesítményed meg sem közelíti majd az övékét.
Persze ne feledkezzünk meg a pszichológiai hatásokról sem. Aki fiatalon sikeres volt, az mentálisan egészséges férfi lesz, tele önbizalommal, tettvággyal, pozitív energiával. Ez pedig kihat majd az élete minden területére.
Aki viszont semmilyen sikert nem ért el... Na az bajban van. Jön a depresszió, a frusztráció, szorongás, nő gyűlölet, öngyilkos gondolatok... És persze az élet más területein sem fog tudni rendesen helytállni, mert a lelkét már kikezdte a nőhiány.
Sajnálom, ha tőlem kell megtudnod, de az a helyzet, hogy a katasztrófa még csak most indul.
Hidd el, tapasztalatból beszélek, mert én is 23 évesen "kezdtem". Nem mintha nem akartam volna már 15 évesen dugni! Egyszerűen csak nem kellettem a csajoknak.
Lehet itt hazudni, meg finomítani a valóságot. A valóság azonban kíméletlenül el fog jönni, amikor összejön az első csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!