Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszrevetettek a tendenciat hogy a tinedzser korban levo embereknek 5-6-7 even belul veget er a kapcsolatuk, es felnottkent a kovetkezoben mar gyorsabban megy az elkotelezodes stb.?
Rengeteg emberrel beszeltem barati kor, korosztaly. munkatars
Jomagam is 26 vagyok. 18 koromban 6 evig jartam egy lannyal, de nem tortent semmifele elkotelezodes se iranyaba se iranyomba a mostani parom meg mar szivesen eljegyeznem 1 ev jaras utan is.
Ti mit gondoltok errol?
Igen ez általában így van.
Én kivétel vagyok mondjuk.
16 évesen összejöttem egy fiúval, 8 évig együtt voltunk, semmi nem történt.
Aztán ő becsajozott.
Ez volt 5 éve.
Ő eljegyezte a nőt de az esküvőt lefújták.
Én azóta is egyedül vagyok.
Most vagyok 30 éves
Én mondjuk a saját környezetemben nem figyeltem meg, hogy tiniként ilyen hosszú kapcsolatban lettek volna sokan. Inkább a pár hetes-hónapos "kapcsolatok" voltak a jellemzőek. Akik már 1-2 éve együtt voltak, azokra kb ilyen veteranként tekintetünk, hogy ú, hogy bírják annyi ideig.
Én 19 évesen jöttem össze a mostmár férjemmel, ő az első normális kapcsolatom, előtte pár hónapig jártam valakivel, de az nem volt komoly. Neki meg én vagyok az első barátnője, mégis házasság lett 6 év után.
1 év után házasodni meg szerintem bármilyen korban hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!