Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy fiúval észrevetetni, hogy nem elég csak egyszer megszerezni a barátnőt, s kész?
Nagyon 'elkényelmeskedett' és néha flegmán is beszél(elején nem volt ilyen).
Szerintetek?
Sajnos a pasik ilyenek!
Az exem, miutan " megszerzett" teljesen megvaltozott!
Le sem sz@rt, nagyon rosszul esett.
Neha 1-2 figyelemfelkeltes volt reszemrol, mint pl. mondtam neki, h az egyik fiu munkatarsam mindig olelget ( tudni kell h kulfoldon elek, ott ahol az oleles olyan mint otthon a kezfogas) , es milyen jo erzes stb.
Sehogy...
Én háromszor szóltam hogy kéne közös program,többet figyelhetnénk egymásra.
Nemsokkal utána közölte hogy szünet kéne mert ellaposodott a kapcsolat,nincs semmi közös program és már alig figyelünk egymásra.
Akkor jött el az a pillanat hogy anyáztam egyet.
19L
Például azzal, hogy kirakod.
Hidd el, észre fogja venni.
köszi a válaszokat.
Nem mondtam neki semmi rosszat, tényleg, én mindig szépen beszélek vele, de ő néha olyan durvábban, és nemrég nagyon jól szórakozott azon, hogy nekem nem sikerült valamit megoldanom, ami nagyon rosszul esett, mert ő még rátett egy lapáttal.
És elég sokszor 'viccelődik'a hibáimmal:(
Régebb mindig tepert, a kapcsolat elején, ő keresett,de most olyan, mintha azt gondolná, hogy én úgyis itt vagyok neki, ha nincs jobb dolga, keres.
Nem szeretnék szakítani, nagyon szeretem, és tudom, hogy ő is.
Néha viselkedik így velem,máskor meg mintha mi sem történt volna:/
Velem is pont ez volt,de ha én mondtam valamit akkor rögtön kiakadt és azzal volt elfoglalva hogy nem lehet igaz hogy mindent magamra veszek,meg hogy mit kell megsértődni.:/
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!