Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem vagyok kész még egy kapcsolatra vagy én magam is béna lennék hozzá?
Régóta nincs barátom. Ennek a kezdeti időszaka viszonylag elég jó volt élveztem, hogy mehetek bárhova és senkinek nem kell magyarázkodnom. Azonban mégis egy idő után már éreztem, hogy annyira így nem jó és szeretnék valaki mellett lenni szeretném, hogy valaki legyen mellett.
Olyan érzésem van, mintha megszoktam volna ezt az egyedüllétet és attól függetlenül, hogy legbelül vágyom rá, hogy legyek valakivel még is mintha képtelen lennék rá. Gőzöm nincs miért van ez. Mintha megtorpannék mikor valaki közeledni akarna felém. Kevés embert is engedek magamhoz, mert elég bizalmatlan vagyok és nem akarom, hogy átverjenek és kihasználjanak. Általában pedig, elég kevés az az ember aki tetszene erről nem tehetek olyannal nem tudok lenni, aki valamilyen szinten nem fog meg. Szerintetek mi ez? Lehet még nem vágyom kapcsolatra? Lehet egyszerűen nem is menne? Valaki hasonló helyzetben??? egyLány
esküszöm mintha magamat olvastam volna csak fiúban.
Ha úgy érzed nem kell, akkor ne is erőltesd. Ha van 1 indokod hogy miért ne legyen, az épp elég indok arra hogy még nem vagy kész rá.
Látod én valamiért ugyanilyen vagyok, de nem akarok barátnőt. Élek a saját világomba.
Alkalmi kapcsolat esetleg? Én pl most ilyenre vágyom egy ideje! Ha gondolod, beszélgethetünk!
29 F
én meg nem tudom megmondani hogy vágyom-e. szerintem nem.
csak úgy néha, de nem mindig.
nemis igazán tudom megmagyarázni az érzéseim.
Nem akarok tolakodó lenni, de hány pasival voltál eddig? 1?
Barátaid vannak?
nem vagy tolakodó barátaim vannak
3 sráccal voltam eddig
lehet ez csak egy ilyen időszak
csak furcsa
Szerintem nem kell végérvényes konklúziót vonni ebből a történetből. Szerintem az ember nem dönti el hogy most éppen kell-e neki valaki, vagy sem. Légy nyitott az emberek felé, ha találkozol olyannal akivel szívesen együtt lennél úgysem fogsz elzárkózni tőle mondván "nekem most nem kell senki, mert eldöntöttem". Majd alakul... A lényeg hogy ne ez legyen a "cél"
Másfelől olyan nincs hogy valaki béna egy kapcsolathoz. Lehet hogy találsz egy béna pasit akivel ketten bénázhattok a kapcsolatotokban. Az már jó véglet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!