Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs még kész egy új kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Van számomra egy nagyon kedves lány akit pár hónapja ismertem meg és, valamit érzek iránta, de az elmult két kapcsolatában 2szer csúnyán átverték, és ő meg is mondta hogy jelenleg nem akar új kapcsolatot. Én ezt elfogadtam, viszont titkon legbelül mégis azt remélem hogy egyszer ez változni fog és lehet belőle valami. Igazság szerint ha együtt vagyunk jól elvagyunk, azért ugyérzem én sem vagyok közömbös számára.. mindenképp fogok rá várni, és megpróbálom elnyerni a bizalmát. Csak félek hogy hiába várok :S ?!2010. nov. 16. 21:07
1/4 A kérdező kommentje:
23/f...
2010. nov. 16. 21:07
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd a kapcsolat dolgot,ha ilyen.
Kefélgesd szépen és lehet,hogy egyszer majd maradni is akar utána.
3/4 anonim válasza:
Ha átverték az előző kapcsolataiban nagyon is biztos, hogy most nem mer azonnal belevágni egy újabba.. egyszerűen fél hogy te is olyan vagy mint az előttiek..leírásod alapján szerintem nem szóval de várj rá :) nem tudom te milyen türelmes vagy..ha nem annyira akkor bele se vágj ha pedig a lányért megtennéd egy hónap a min. de utána se erőltesd.. ;) drukkolok neked!
4/4 A kérdező kommentje:
köszi:) mindent megprobálok elkövetni az ügy érdekében, és türelmes leszek..
2010. nov. 16. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!