Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is észrevetettek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevetettek, hogy átlagban azok a lányok, akiknek nyelvpiercingje van, azok nem az aranyos kedves kislányok közé tartoznak, akik a kedves aranyos fiúkra mennek rá?

Figyelt kérdés

Nem akarok általánosítani!!, de úgy látom, hogy a nyelvpiercinges lányok nem a legjobb kislányok.

Én a jó fiúk táborába vagyok és volt amikor nyelvpiercinges lánnyal ismerkedtem. Volt amikor az elején aranyos kedves lánynak tűnt meg szimpatikusnak is tűnt, ezért ismerkedtem vele, de előbb utóbb kiderült, hogy nem egy szent lány, illetve nem egy jó kisfiú kellett neki, valamint a férfias pasikat szeretik

2013. máj. 27. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Hm.

Nekem van egy csomó tetoválásom. Akkor ilyen alapon nem vagyok "jó" lány? :-O

Ez egyén függő. Még ha tíz olyan lányt is ismersz, aki "rossz" és nyelvpiercingje van, akkor sem jelentheted ki, hogy ők ilyenek.

2013. máj. 27. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
6 tetoválásom van, 4pc-m,és volt a nyelvemben is. Eddig mindegyik barátom kedves,normális,aranyos volt,én pedig csendes és visszafogott vagyok. Semmi összefüggés a 2 dolog közt
2013. máj. 27. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem a piercing teszi az embert. Ezt úgy értem, hogy nem amiatt viselkednek így. Az emberi mivoltuk és a társaságuk van hatással a viselkedésükre és ezzel együtt az öltözködési szokásukra és az általuk reklámozott divatra.
2013. máj. 27. 18:38
 4/4 anonim válasza:
van nyelvpiercingem, és nem érzem magam "rossz" kislánynak :) 13 éves korom óta együtt vagyok a barátommal, és most 18 vagyok :)
2013. jún. 4. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!