Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert felek az elkotelezodesto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert felek az elkotelezodestol? Vagy miert lepek vissza minden kezdodo kapcsolatbol?

Figyelt kérdés

20eves fiu vagyok.

Olyan problemaval kuzdok, hogy valami megakadalyoz abban, hogy (ertelmes) parkapcsolatot alakitsak ki. Volt baratnom, tobb alkalommal is de az elso ota valahogy az egesz nem kerek.. Egyik kapcsolatomban sem erzem azota, azt hogy nekem szuksegem lenne erre, az elso ota, pedig tisztaban vagyok vele, hogy az elso volt a leheto legrosszabb es vegso esetben sem mennek vissz a abba a helyzetbe.

Mostanra viszont odajutottam, hogy szinte magamba bolonditom az adott lanyt es vagy "megadom" neki az eselyt vagy eltunok a semmiben, de mindenkepp az a vege, hogy megbantom, akarmennyire is nem akarom. Ezt ugy irom, hogy 100%ban fedi a valosagot. (nyilvan van olyan is hogy engem utasit vissza egy lany, de kozel sem tud meghatni)

Szerintetek mitol lehet ez? Szornyen sajnalom az osszes lanyt akit eddig a sajat butasagom miatt megbantottam de egyszeruen nem tehetek rola,valtoztatni szeretnek magamon.

Ha valaki tudna segiteni halas lennek erte!

2021. nov. 2. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Én is így vagyok, mondjuk nekem egy kapcsolatom sem volt. Csomó lányt magamba bolondítottam, mentem a kapcsolat felé mint a gyorsvonat, aztán amikor szorult a hurok vagy tudatosan elrontottam, vagy egyszerűen eltűntem az életéből, de volt hogy egyik napról a másikra letiltottam. Tudom, brutálisan fasz dolog.

Szerintem nálad az első kapcsolat okozott rossz tapasztalat miatt van.

2021. nov. 2. 21:08
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagy szerelmes, ennyi.
2021. nov. 2. 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Én is így voltm. Pszichológus segített!
2021. nov. 2. 21:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ugyanez a bajom, viszont én lány vagyok.

Magamba bolondítok mindenkit, aztán ha már komolyra fordulna a dolog, gyors elkezdek flegmázni, alig írok vissza stb

Eléggé bánt és fogalmam sincs miért van ez

2021. nov. 2. 21:50
 5/12 A kérdező kommentje:

Itt nem a szerelemrol van szo szerintem

Mintha tudat alatt meg sem adnam a lehetoseget, megis probalom magamba es az adott lanyba bebeszelni azt ami nem valodi

2021. nov. 2. 22:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szakember tud segíteni. Leírtál egy jelenséged, de a pontos okát ennyiből nem tudjuk megmondani és had ne tippelgessünk (nem lenne jó rossz irányba vinni).
2021. nov. 3. 00:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ha ezt ha így meg tudtad nekünk fogalmazni, akkor az érintett lányoknak is leírhatnád ezt a 3 mondatot, biztosan jól esik nekik.
2021. nov. 7. 00:49
 8/12 A kérdező kommentje:

Hiaba irom le, ha ezt csak en erzem

Az erintett lanyok igen nagy szazalekat megvakitjak az erzelmek es emiatt nem latjak a lenyeget

De tudom hogy velem van a baj, csak azt szeretnem tudni, hogy miert vagyok ilyen 🙂

2021. nov. 7. 22:56
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Éretlen vagy.
2021. nov. 17. 18:23
 10/12 anonim ***** válasza:
21%
Komplexusaid vannak.
2021. nov. 17. 18:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!