Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sokszor úgy érzem nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor úgy érzem nem lehet megbízni egy férfiban sem ,bennem van a hiba vagy a világban?

Figyelt kérdés

aug. 25. 19:35
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
9 hát úgy is legyen ,akkor le a kalappal
aug. 25. 20:57
 12/27 anonim ***** válasza:

Ez a gondolkodásmód, még ha csak a szerencséd hiánya miatt is van, egyenes út ahhoz, hogy femcel legyél.

Kicsit ismerd meg az embereket mielőtt megbízol bennük, nelegyél naív, és akkor megtalálod azokat akikben meg lehet bízni.

aug. 26. 07:13
 13/27 A kérdező kommentje:
Én pont nem vagyok naiv és femcel sem leszek azt hiszem :D De mindig újabb és újabb csalódás és hazugság,azért leépíti az embert lelkileg ,de mindig észreveszem ,hogy gáz van és lebukik hamar az illető
aug. 26. 08:24
 14/27 anonim ***** válasza:
57%
Ha naiv nem vagy, akkor csak jobb emberismerővé kell válnod. Hogy még azelőtt fel tudd is.erni kiben csalódnál, hogy megbíznál benne, és át tudna verni. (Amúgy nem ezt jelenti hogy naiv vagy? Xd)
aug. 26. 08:27
 15/27 A kérdező kommentje:
naiv az aki nem veszi észre hogy gáz van és úgy van évekig együtt valakivel és azt hiszi nagy a lamour :D Szerintem,És rengeteg ilyen nő van
aug. 26. 08:29
 16/27 anonim ***** válasza:

Nem csak nő van ilyen, rengeteg ember úgy összességében sajnos.

Mindenesetre nekik is és neked is azt tusom tanácsolni csak, hogy ismerd meg mielőtt megbíznál a másikban. De úgy rendesen ismerd meg, hogy később ne okozzon meglepetést :D

aug. 26. 08:32
 17/27 A kérdező kommentje:
néha túl jól játszák a szerepet a férfiak ,túl kedvesnek tűnnek ,volt ilyen is és közben kiderült 3 szomszéd boltban is fűzi a nőket :D Pedig tényleg jónak látszott ,mindenki mondta,hogy ez főnyeremény :D Na hát tényleg
aug. 26. 08:42
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
#16 bárki tud meglepetést okozni. Senkit sem lehet teljesen kiismerni.
aug. 26. 08:43
 19/27 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdező, de ez tök ugyanolyan mintha én azt írnám, hogy minden nő pénzleső ribi és nem elég nekik 1 farok.

Gondolom arra ugranál. Mondanád csak általánosítok pár nő alapján :)

Ugyanez a helyzet a férfiakkal.

Sajnálom ha eddig csak rosszul választottál, de ne ez alapján ítélj mindannyiunkat!

aug. 26. 09:17
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy túl hamar szavaztál bizalmat bizonyos embereknek?

Én is tapasztalom, hogy sok a megbízhatatlan férfi, de azért akadnak korrekt emberek köztük (a nőkkel is ez a helyzet).

aug. 26. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!