Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok többet egy férfiban sem megbízni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Még úgy igazán senkivel se jártam, csak egy férfival, de ő is átvert. Más férfiakkal igazából csak randizgattam. De ő elhitette velem, hogy mennyire ugyanazok a dolgok érdeklik, amik engem, hogy már 2 hét se telt el, de annyira szeret, hogy reméli én leszek a felesége. Ehelyett az történt, hogy mellettem is írogatott más nőknek, de az utánam következő nőt teherbe ejtette (ahogy hallottam), és persze őt egyből el is vette. Korábban is már szenvedtem férfiakkal, akkor még hamarabb kiderültek a hazugságaik. Olyan mintha a férfiak csak engem vágnának át.2020. júl. 13. 20:57
2/18 anonim válasza:
Legyél szerető! NE barátnő, szerető!
3/18 A kérdező kommentje:
Azzal nem sokra megyek.
2020. júl. 13. 21:13
4/18 anonim válasza:
3.-ra.
Miért nem?
Szex, anyagi támogatás, bulik,...szóval van pasid, de semmi kötöttség!
5/18 anonim válasza:
Semmit, sajnos az élettel jár, hogy előbb-utóbb megtanuljuk, hogy nem nagyon szabad megbízni senkiben.
6/18 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, én meg a nőket gyűlölöm. Egész helyes pasiként mindenhol azt látom, hogy tőlem kevésbé vonzó férfiak is csinos nőkkel az oldalukun járnak, csak én nem találok egy helyes csajt.
7/18 anonim válasza:
Szerintem nem siess. Nyugodtan lassan keress masat, ne kapcsolatrol kapcsolatra ugorj. Altalaban onertekelesi gondok is feljonnek amikor az ember elvesziti a bizalmat, azt probald rendberakni. Hidd el csak nem volt szerencsed egy parszor, meg tok nehez fiatalon normalis kapcsolatot kapni... Foleg a mai vilagban, ahol 30 ig az elet csak a yolorol szol...
8/18 anonim válasza:
Én se ,elfáradtam,elég volt a férfiakból
9/18 anonim válasza:
Még senkivel sem jártál, csak egy link alakkal. Nem kell senkiben megbíznod, de ha nem adsz lehetőséget, akkor nem is tud senki bizonyítani. A férfiakat meg nem érdemes egymáshoz hasonlítgatni, feltételezhetően tanultál belőle, és még egyszer ugyanazt a hibát nem követed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!