Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti éreztétek huzamosabb ideig azt hogy nem tudtok egy férfiban sem megbízni egy nagy csalódás után?
Mennyi idős vagy?
Kicsit részletezhetnéd a történeteidet mert ez a össze akarok veled költözni meg gyereket szeretnék s hirtelen elmúlik minden ilyen érzés nekem azért nem kerek.
Velem most van ez. Annyi a különbség, hogy az utolsó kapcsolatomnak én vetettem véget, de pont azért mert rengetege hazudott a barátom, teljesen eljátszotta a bizalmamat, nagyon nagyot csalódtam benne. Pedig az elején úgy örültem hogy végre találtam egy pasi aki tényleg minden téren normális és megfelel... hát, 3 évig sikerült húznia hogy ne derüljön ki az ellenkezője.
Na mindegy, hát, nekem ez bő fél éve van, nem tudom mikor múlik el, de nem is érdekel... gondolom ha jön olyan pasi akivel tényleg együtt kell lennem, azt majd 'megérzem' és nem leszek bizonytalan, addig meg legalább megkímélem magam a se**fejektől. Bár én még csak 21 vagyok, lehet ha idősebb lennék jobban aggasztana ez.
Te tudsz csak változtatni, próbálj meg máshogy hozzáállni. :) Ha nem tudsz, akkor meg ez van, majd jön valaki aki tényleg jó lesz.
Esetleg nem lehet, hogy azért mondta, mert tudta, ezt szeretnéd hallani?.. Vannak ilyenek, persze nem mindenki, de előfordul.
Még azt tudod tenni, hogy nem éled bele nagyon magad, inkább élezed az együtt töltött időt és majd alakul.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!