Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éri meg bízni a férfiakban azok után hogy sok fájdalmat okoztak?
Ú hallod, az ilyen gondolkodásmód kiakaszt teljesen :)
Mintha a egy nem a mai világban élő ember mondaná.
Mivel minden férfi különböző!
És azért, mert találkoztál kb 10 megbízhatatlannal, az nem azt jelenti, hogy akkor a többi is ugyanilyen!
Másik nemmel szemben is fel lehet tenni ezt a kérdést.
Attól, hogy sokszor bedőltél a jó dumának és csalódtál, még nem biztos, hogy a másik oldalon mindenki "olyan".
De miért, most akkor a nőkben fogsz bízni? :D Látod, logikailag is helytelen ez a gondolkodás.
ismerkedj normális palikkal, pl, jár vallási közösségekbe, ott sok a még erkölcsös férfi, és hosszútávra is terveznek.
Nem tehettem mást minthogy általánosságban tegyem fel a kérdést, mivel itt nem lehet élettörténetet írni, de nem is az lenne a lényeg. Csak kíváncsi voltam van-e valakinek valami igazán jó érve. Amit még nem hallottam, ami még el tud gondolkoztatni.
Az eddigi pasik is normálisnak tűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!