Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő, hogy nem akarok neki fájdalmat okozni?
Sok a kétely bennem a barátom iránt,az érzéseimben már nem vagyok biztos. Lehet gyávaság is, de inkább bizonytalanságnak mondanám. Mindig van valami, történik vele valami,ami megakadályozza,hogy beszéljek vele.
Bennem van az is,hogy nem akarok neki szenvedést, fájdalmat,szomorúságot okozni.
Ez olyan elítélendő?
Ha szakítani akarsz vele,akkor a feléje érzett empátiád ki kell zárnod, máshogy nem fog menni.
Mi az,hogy mindig történik vele vmi?
Szokta magát sajnáltatni?
Nem,nem elítélendő,hogy empatikus vagy az irányába.
Írhatnál többet a konkrét helyzetről, így nehéz reagálni.
Jaj igen, hát a kapcsolat végén gondolkodom sokat,a szakításon. Már nem hiszem,hogy vele akarok lenni életem végéig.
Mindig történik valami úgy értve,hogy suli-családi-egyéb probléma/esemény. Amitől rossz kedve lesz,maga alatt lesz. Nem tudom mit tenne,ha én is eltűnnék az életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!