Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok többet egy férfiban sem megbízni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Még úgy igazán senkivel se jártam, csak egy férfival, de ő is átvert. Más férfiakkal igazából csak randizgattam. De ő elhitette velem, hogy mennyire ugyanazok a dolgok érdeklik, amik engem, hogy már 2 hét se telt el, de annyira szeret, hogy reméli én leszek a felesége. Ehelyett az történt, hogy mellettem is írogatott más nőknek, de az utánam következő nőt teherbe ejtette (ahogy hallottam), és persze őt egyből el is vette. Korábban is már szenvedtem férfiakkal, akkor még hamarabb kiderültek a hazugságaik. Olyan mintha a férfiak csak engem vágnának át.2020. júl. 13. 20:57
11/18 anonim válasza:
Semmit,kódolva van sajnos náluk,de fordítva is,hidd el! Az emberek kétszínűek.Ne erőltess semmit,majd alakulnak a dolgok..
12/18 anonim válasza:
Ha egy esetből ilyen messzire menő következtetéseket vonsz le, kedves Kérdező, hát... ne tanulj matekot, ne tanulj statisztikát, pszichológiát és kriminalisztikát.
Gondolom, te minden reggel meg vagy lepve, hogy feljött a nap, igaz? Ha egyszer lement, hogyhogy feljött...? Vannak ám csuda dolgok... :) Ha egy férfi "szenvedést okozott", akkor mindegyik azt fog.
Van egy kis deficit az emberismereteddel, az életismereteddel, illetve érdemes lenne a kötődési képességeden dolgozni, valamint egy önbizalomtréning illetve egy asszertív kommunikációs tréning is hasznos lenne számodra. Jó munkát!
13/18 anonim válasza:
"csak egy férfival, de ő is"
ezt csak én nem értem?
14/18 anonim válasza:
A férfiak mind görények ezt jobb ha megtanulod
16/18 anonim válasza:
13-as úgy értette, hogy előtte is voltak már próbálkozásai csak akkor nem járt a pasikkal, olvasd el kínlódott már több pasival.
17/18 anonim válasza:
Írtam első körben keress egy hobbit, lehetőleg szabadidős hobbit, ahol tudsz barátokat is találni , utána mikor már boldog vagy a saját bőrödbe akkor adj esélyt magadnak és a férfinak is aki majd nem fog átvágni hanem szeretni.
18/18 anonim válasza:
Mert az összes egy jellemtelen görény.Jól mondták pár sorral előttem,lehet itt játszani a szentet,de ideje lenne elgondolkodni miért van ennyi negatívum róluk.Őszintén? Legjobb,ha nem is keresel senkit,mert olyan,hogy úriember,az a műfaj vagy kihalt vagy csak mi nem találjuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!