Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor úgy érzem nem lehet megbízni egy férfiban sem ,bennem van a hiba vagy a világban?
Figyelt kérdés
aug. 25. 19:35
A kérdező szavazást indított:
bízok a férfiakban
nem megbizhatóak,kamuznak
van ,de kevés megbízható
25 szavazat
1/27 anonim válasza:
Vannak megbízható férfiak és nők és természetesen vannak megbízhatatlan férfiak és nők egyaránt. Veled van a gond.
2/27 A kérdező kommentje:
te gondolom férfi vagy :)
aug. 25. 19:55
3/27 anonim válasza:
Nem, nő vagyok. Csak ha mást hibáztatsz akkor kezet foghatsz a sikertelen férfiakkal. A világ nem rossz hanem az emberek azok. Te példának okáért (valószínűleg) önbizalomhiányban szenvedsz és azzal kapcsolod össze, hogy a férfiak biztosan megcsalnának téged, átvernének, elhagynának. Pedig egy párkapcsolathoz KÉT EMBER KELL! Tőlem nyugodtan maradj egyedül életed végéig ( és csak kefélj) ha jól esik, de akkor is rosszul látod a dolgokat.
4/27 A kérdező kommentje:
hát sajnos eddig az összes pasim lebukott hazudik ,vagy megcsal 99%ban ,közben meg mondta szeretlek meg ilyesmi
aug. 25. 20:06
6/27 A kérdező kommentje:
Szerinted tud egy pasi nemet mondani egy jó nőnek? Szerintem nem ,én sok pasitól hallom azt a dumát ,csak az foglalt akin fekszenek ,meg hasonló dumák
aug. 25. 20:30
7/27 anonim válasza:
Én úgy vagyok ezzel, hogy sajnos arra számítani kell, hogy bármikor történhet ilyesmi egy kapcsolatban, akár neked is megtetszhet más, szóval nálam is olyan a bizalom, hogy nem ellenőrizgetem a másikat ugyan, de amint valami gyanús lenne, akkor vége.
8/27 anonim válasza:
#6 ha nemet is mond, fejben az is megdugja. Az ember nem monogám lény. Ne legyenek olyan elvárásaid feléjük, amit úgysem tudnak teljesíteni, és akkor kevesebb szívfájdalmad lesz.
9/27 anonim válasza:
Benned van a hiba.
Érdekes, hogy bennem a feleségem 100%-ra megbízik, már 15 éve.
#6 mondtam már nemet sok nőnek az elmúlt évek alatt. Nem érdekel, hogy mit hiszel el és mit nem.
10/27 A kérdező kommentje:
És már létezik a foglaltaknak is társkereső :D Vagyis szeretőkereső :D Tiszta gáz,annyi pasi van ott te jó ég :D
aug. 25. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!