Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék újra megbízni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék újra megbízni egy férfiban?

Figyelt kérdés
nagyon csúnya válásom zajlik most. körülbelül olyan mint a nyíri kovács patríciának, annyi, hogy lightosabb verzióban és engem nem bántalmazott a volt férjem, de a többiben nagyon hasonló az én és az ő férje személyisége. hazudozás, manipuláciió, rosszindulat, célzott tönkretételem, rágalmazás stb. nem keresek most senkit, de már érzem, hogy többé nem bízhatok meg senkiben, folyamatosan óvintézkedéseket kell majd tennem, pl. bizonyítékokaat gyűjtenem magam mellett bármit is teszek, nem megosztanni semmit a másikkal vissza ne élhessen vele..stb.
2021. jún. 10. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem minden férfi ugyanolyan, vannak rendesek is, ezt tartsd szem előtt és legközelebb válassz jobban. Amúgy amíg ezen nem vagy túl, ne ismerkedj, csak utána, amikor készen állsz rá.
2021. jún. 10. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
van ellenpélda is. szerintem én is az vagyok. egy rossz szót nem mondtam rá váláskor és egy fűszálat nem tettem keresztbe. igazából nem az a kérdés szerintem, hogy hogyan bízz meg másban, hanem hogy magát a válást hogy fogod majd értékelni utólag. lehet, hogy ismerkedni sem akarsz soha többé. vagy legalább is jó ideig.
2021. jún. 10. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem bizol magaddal cseszel ki.Negativ hozzaallassal nem tudsz pozitiv kapcdolatot építeni. Új embernél tiszta lappal inditsal!

Az emberismeretedben bizzal,meg abban barmi lesz fel tudod dolgozni,túl tudsz lepni rajta. Fogadd el h senki nem tokeletes, de nagyobb rossz tulajdonsagokat nem kell elviselned!

2021. jún. 10. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kell tanulnod "beallitani" magad, vagyis az erzekeloidet. Mindenkivel ne legydl bizalmatlan, de tanulj meg jobban olvasni a jelekbol, odafigyelni( nem paranoid módon). És hinni magadnak. Valahogy ezt kellene kialakitanod. Magyaran onmagadat jobban kiismerni. Szakember segitsegevel, vannak youtubeon is videok. A te ferjed eleg narci gyanus errol is vannak.
2021. jún. 10. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!