Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sors kegyetlen játéka? Egy oldali szerelem es baratsag.
Volt egy pasi, aki szerelmes volt belém.
Tudta, hogy nem szeretem őt, illetve, hogy nem akarok párkapcsolatot, de lehetünk amolyan baràtok.
Tavaly nyáron sokat utaztunk belföldön.
Az elején volt 1-2 szex , de aztán visszaléptem, mert nem akartam, hogy jobban beleélje magát, nagyobbat csalodjon. Bizott benne tavaly nyàr végéig, hogy lehet valami.
Aztán idén elkezdett ismerkedni.
Talàlt mást.
Aztán szép lassan nem keresett már mire benyögte van valakije.
Végül is én zártam őt le, mert én is elkezdtem szenvedni emiatt tavasszal.
Ő nem volt erre képes, úgymond a háttérben tovabb lépett.
Pedig az elejen nem engedte, hogy lezarjam öt, mert hogy igy nem lenne jo talakozni? Utazni?
Jöttek a szep igeretek.. de semmi nem
Lett belöle.
Nekem hianyzik a baratsaga, az a sok kirandulás, egyebek. A társága. Azt érzem, hogy ugy szenvedek, mint ő a visszautasitastol.
Tavaly egy 9 eves kapcsolatbol lepett ki.
Nem áltt volna keszen egy kapcsolatra.
Ahogy iden sem..
ö maga mondta, nem nekem, hanem a közelebbi baratainak..
nem boldog, de jo neki igy vele..
mindenki latja a boldogtalan állapotat.
Dugsossa is a partnert, nem vállalja fel, de ugy tudom akivel van annak van valakije.
Idei nyara eleg gyenge volt. Mindig a csajra vart, ellökve a baratsait is magatol.
Tavaly tartalmasabb nyara volt, velem.
Szerintetek tovább lépett, hogy egyikünk se szenvedjen??
Hiányzik, mint barát, jó társaság.
Muszáj megkérdeznem,biztos hogy csak mint barát hiányzik?
Ő éli az életét, bele lehet "kötni" de attól még az övé, úgy éli ahogy akarja.
Zard le ezt a dolgot,ha ő a jövőben akar barátságot tőled majd megkeres.
Barattal sose fekhetsz le vagy nem csokolhatod meg. Itt rontottad el.
Azert mert nem mutogatja meg szereti. Az askslodas irigyseg ellen vedi . A titkolozas meghosszabitja es felerositi az erzelmeket. Vannak parkapcsolatok ahol a koteleket soha semmivel se tudod tonkretenni. Az igazi kotelek a szemnek lathatatlan,nem a kulsosegeken alapszik.
Nyilvanvaloan nem talalta fernek veled baratkozni,hogy lefekudtetek es nyilvanvaloan husegesek egymashoz,ha ilyen kozeli kapcsolatot veled felrugott erte.
Maskor valaszd el a baratsagot a testisegtol es vonzodastol ,h biztos alapokon nyugodhasson.
2-es
Nem itéllek el, mert nem ismered.
De ha tudnád, hogy a kapcsolatait hogyan “zárta” le, akkor most nem írtad volna ezeket.
Ezeket mind én sem gondoltam volna, csak a barátaitól tudom.
Rajtam is, ahogy az exeitöl is csak kilépett, minden magyarazat nelkül.
A baratai mondjak ra, hogy narcisztikus vonasai vannak.
Nyilvan nincs senki akivel inkánn csavarognál. Ő eddig is csak lo helyett volt ez most se változott.
Neki legalabb volt annyi esze hogy epitget vmi szoc.kapcsolatokat is. Neked meg nem volt de most sincs.
Bakker eddig se kellett a pali csakhát jobb nincs.
De az még most sincs.
Kuoinben nem kaparnál kvázi incelek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!