Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg ilyen kegyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gorgo 20 kérdése:

Tényleg ilyen kegyetlen hozzám az élet kapcsolati téren, vagy mással is?

Figyelt kérdés
Ötletek kellenének hogy miért vagyok ennyire szerencsétlen a párkapcsolatokban.Kezdjük is gyerekkoromnál: mindig is jobban érdeklődtem a lányok után mint kortársaim,már óvodában elkezdtem kergetni a szoknyájukat, meg ment a muti neked mi van ott a bokor mögött stb. Általános iskolában is folytatódott, mindig volt egy lány akivel kavartam. 8. osztályban vesztettem el a szüzességem,ami abban a keresztény suliba menő volt. Jó pár kapcsolat volt utána, volt olyan hogy barátnőm fel jött hozzám barátnőjével és befeküdtek az ágyamba melltartóban meg tangában. Volt olyan is hog egy nap 5 különböző csajjal voltam és nem fizetősek voltak, ajjjj régi szép idők.. Aztán kifogtam egy csajt aki megfogott, de 1 év után kidobott mert hülye voltam és elbaxxtam. Ott történhetett valami törés , nagyon magányos lettem, elkezdtem füvezni azzal enyhítettem fájdalmam. 17 évesen vesztettem el a lányt, most 20 vagyok és azóta összesen vagy 4 lánnyal voltam 3 év alatt, és azokkal is csak szex viszony. Valahogy már senki nem vesz észre , és lehetek akármennyire igényes , udvarias , vicces , érzékies sajnos már ezekkel semmire nem megyek. Külsőmről annyit hogy sosem utánoztam senkit és semelyik stílus után nem mentem, én egyedi vagyok és nem fogok senki mögé sem állni. Még is ha körbenézek utazáskor, látom mennyi féle ember van kapcsolatban. Olyanok akik bűnözők , olyanok akik negatív pesszimista életet élnek, sok ismerősöm is kapcsolatban van , akik fele annyira adnak a külsőre tisztaságra, fele annyira , diszkrétek , udvariasak, viccesek. Pl haverom ugy szedett össze egy csajt, hogy végig én dumáltam vele, én szórakoztattam , az ő talpa fekete volt és izzadt is stb, nah most már be kéne fejezni: A lényeg azt nem értem hogy másokat mért vesznek észre fele ennyi értékkel, én meg már mehetek a süllyesztőbe. Végem, jah és annyit még hogy nem azt mondtam hogy jobb lennék én másnál , hanem ez a nemes lélek van bennem amitől, jobban figyelek másra, lesem az igényeket, és tisztelem az embereket, még ha nekem nem is adják meg, meg ezekre gondoltam. Valami választ szeretnék hogy mi történik és mi kell a világnak, lehetnék én rossz is bunkó paraszt azzal többre mennék vagy mi?

2014. máj. 25. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldönteni,hogy felvágsz e vagy sajnálkozol.De inkább az előző :D
2014. máj. 25. 12:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Ajj erről beszéltem, már mindenki előítéletes és felszínes lett. Nem értem mire vágjak fel??? Annyira amatör a volág:(
2014. máj. 25. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
hát nem ismerünk és így a leírás alapján nem tudok sokat mondani, én is 20 vagyok, de nekem még annyi szerencsém sem volt mint neked, becsüld meg amid van. és légy nyitott hisz ismerkedni kell hogy megismerj valakit és hogy tudd esetleg szeretni :) , szval csak fel a fejjel, ugyis jön a nyár bármi megtörténhet, amugy meg ne légy olyan tapadós,/nem biztos h az vagy csak mondom/ ha kihivást jelentesz egy lány számára sokkal jobban fog érdeklődni irántad, mintha nyílt lapokkal játszol, az jó ha önmagad adod, de nagyon sokat adsz a külsőségekre, fejlezd magad belülről is, minden csak önbizalom kérdése, én most 20 évesen jöttem rá hogy eddig milyen szar és unalmas alak voltam, tisztára antiszoc, de változtattam így most sokkal jobban vagyok még magányosan is, persze nem vagyok ronda vannak csajok akik érdeklődnek is irántam de nehéz megtalálni az igazit tudom jól :) a lényeg hogy ne egyéjszakás kalandokból vérd hogy a barátnőd lesz, tartsd be a lépéseket, hívd el a csajt valahova, és idegen csajokkal is ismerkedj ne csak barátok vagy ismerősök barátaival meg ismerősökkel , am hova valósi vagy?
2014. máj. 25. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok az első gondolom ugy értette hogy nincs olyan sz4r életed mint gondolod, van aki annak is örülne ha egy csaj csak észre venné egyáltalán. szóval szerencsésnek mondhatod magad, az meg hogy mit hoz a jövő rajtad is múlik :)
2014. máj. 25. 13:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen erre gondoltam 1. voltam.Ne haragudj,de elolvastam.Nos velem éppen az exem akar játszadozni és kikészíteni érzelmileg...a másik is a nyakamon van,hogy idegesítsen,és barátok/barátnő hiányában ez ellen elég nehéz küzdeni,mivel az utolsó volt barátnőmet nagyon szeretem.Pénteken sírt,hogy az ágyasom akar lenni,csak ne hagyjam el,tegnap meg legyünk barátok? eléggé össze vagyok törve,szóval a te helyzetedet nem tudom átlátni.Több nővel voltál mint én leszek egész életemben,és ezért felvágásnak láttam.
2014. máj. 25. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:
3-4 vagyok szerintem alakítsunk egy klubbot :D már hárman lennénk benne :D
2014. máj. 25. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:

1. Az élet nem hiszem, hogy kegyetlen hozzád kapcsolati téren. Ahogy fentebb is írták, itt a GYK népe közül rengeteg embernek életében nem lesz ennyi kapcsolata, vagyis, ha innentől magányosan halnál meg, még akkor is többre vitted kapcsolati téren, mint itt egyesek.

2. Amit leírtál az azt a megfigyelésem támasztja alá, hogy a lányoknak 20 felett és alatt teljesen megváltozik az ízlése:

Tiniként még olyan "jól megfogható" dolgokért rajonganak, minthogy valaki jóképű, izmos, nagyon kedves, van kocsija, vagy legalább gitározni tud és akkor már sorban állnak nála.

20 felett viszont egyre "megfoghatatlanabb" dolgok iránt rajonganak. Nem számít se a külső, se az anyagiak, se a kedvesség, se az ész, se egyéb jól definiálható dolgok. Az kell nekik, hogy valaki közepesen bunkón viselkedjen velük, mert azt hiszik "férfinek". Semmiképp se legyen kedves, de túlzottan bunkó se. Minden más pedig le van sz@rva: lehet egy igénytelen, izzadtságszagú, fogatlan, sörhasú, csóró zsírbálna is a hapsi, de ha helyrerakja egy kisasszony egóját, akkor az rögtön belehabarodik...

2014. máj. 25. 13:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Voltak nőid, kapcsolataid, akkor mit szóljon akinek nem? Az emberek hogy döntenek sajnos ahogy írod ilyenek az emberek, nehéz megérteni miért barátkozik egy csinosan kinéző nő egy link emberrel. Ebből látszik nem a külső a minden, a gondolkozás és a beállítottság van első helyen sokaknál, sokszor érthetetlen miért úgy döntenek, ahogy. Még sok alkalmad lehet normális nővel összejönni, akinek számít a kedvesség, a jól ápoltság, a normális férfi.
2014. máj. 25. 13:43
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm emberek tanultam ;)
2014. máj. 26. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!